Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Όλα όσα έγιναν στο γάμο της χρονιάς


Ένας λαμπερός γάμος με 350 καλεσμένους από το χώρο του θεάματος αλλά και ηχηρά ονόματα του επιχειρείν - Υπέρκομψο το ζεύγος - Ένα πάρτυ όπου τραγούδησαν πολλοί μουσικοί αστέρες - Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ο  Ερος Ραματσότι
Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους, Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον 350 καλεσμένων.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ήταν ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννη Παπαλέκας.

Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό εξώπλατο νυφικό με ένα μακρύ πέπλο. Το μπούστο τόνιζε εξαιρετικά το στήθος, ενώ ρομαντικό τόνο έδωσε και το μακρύ πέπλο που ξεκινούσα από το κλασικό σινιόν που επέλεξε για τα μαλλιά της. Από την πλευρά του, ο επιτυχημένος τραγουδιστής προτίμησε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, ενώ έδειχνε να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την αγαπημένη του.





Περισσότερα: protothema

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου