Απήγαγαν δυο εντεκάχρονα αγόρια από το σχολείο - Εντοπίστηκαν το απόγευμα


Δύο εντεκάχρονοι μαθητές του δημοτικού σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα, ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, απήχθησαν νωρίς το πρωί, πριν την έναρξη των μαθημάτων . Οι γονείς των παιδιών είναι από την Ελλάδα και συνδέονται φιλικά μεταξύ τους.

Το ΡΙΚ μετέδωσε πριν από λίγο ότι τα δύο 11 χρονα παιδιά βρέθηκαν - Περιπολικό μεταβαίνει στο σημείο που εντοπίσθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια

Πριν από λίγο έγινε γνωστό από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας ότι έχουν εντοπιστεί τα παιδιά και είναι καλά στην υγεία τους. ήδη έχουν κληθεί οι γονείς τους στην Αστυνομία.

Οι δύο εντεκάχρονοι άφησαν τις τσάντες τους εντός της τάξης και έπαιζαν στην αυλή του Δημοτικού σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα. Με το πρώτο κουδούνι διαπιστώθηκε η εξαφάνιση τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου, Κώστας Χαμπιούρης, μίλησε ήδη με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικόλαου, ο οποίος μετέβη στη Λάρνακα. Από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας βρίσκεται σε επαφή με τον αστυνομικό διευθυντή Λάρνακας.




Περισσότερα: dikaiologitika

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου