Λίβερπουλ - Παρί Σεν Ζερμέν 3-2


Σε ένα εκπληκτικό ματς στο Anfield η Λίβερπουλ είδε την Παρί να μετατρέπει το 2-0 σε 2-2, όμως στο 92' ο... τυφλός, Ρομπέρτο Φιρμίνο, είδε το φως και με γκολάρα χάρισε τη νίκη με 3-2.

Πριν μερικές μέρες ο Βερτόνγκεν του έβγαλε το μάτι στην Premier League και τον ανάγκασε να κάτσει στον πάγκο με την Παρί. Ο Φιρμίνο όμως έγινε η χρυσή αλλαγή του Γίργκεν Κλοπ καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων... είδε το φως και με τρομερές ντρίμπλες και δυνατό σουτ έκανε το 3-2 για τους Reds που είχαν δει την PSG να επιστρέφει από το 2-0. Πρώτη στον όμιλο η Λίβερπουλ καθώς στο άλλο ματς, η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε στο ματς η Λίβερπουλ και όπως στο 6' με το βολέ του Φαν Ντάικ, ανάγκασε τον Αρεολά και όλη την άμυνα να παραχωρήσουν πολλά διαδοχικά κόρνερ. Η μπάλα ήταν μόνιμα στα καρέ της PSG, που είχε την τύχη να περάσει την μπόρα αναίμακτα, όμως όχι και το πρώτο μέρος. Η Λίβερπουλ συνέχισε να πιέζει και στο 31' βρήκε το γκολ όταν μετά τη σέντρα του Ρόμπερτσον από αριστερά ο Στάριτζ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Αρεολά (1-0) στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός από το... 2012! Τέσσερα λεπτά αργότερα το Anfield πήρε φωτιά, όταν ο Μπερνάτ έκανε καθαρό πέναλτι στον Βαϊνάλντουμ και από τη βούλα του πέναλτι ο Μίλερ το 2-0, το οποίο όμως δεν έμεινε για πολύ. Στο 40' ύστερα από σέντρα του Ντι Μαρία, ο Καβάνι από θέση οφσάιντ, επιχείρησε το βολέ και στη συνέχεια με δύσκολο βολέ με το αριστερό ο Μενιέ μείωσε σε 2-1.


gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου