Αγιαξ - ΑΕΚ 3-0


Η επιστροφή της ΑΕΚ μετά από 12 χρόνια στο Champions League συνοδεύτηκε με το «βαρύ» 3-0 κόντρα στον Άγιαξ! Μετά το αξιοπρεπές 1ο μέρος, πιάστηκε στον ύπνο στην φάση του 1-0 και εν συνεχεία οι απουσίες Λιβάια και Μπακασέτα δεν της έδωσαν το δικαίωμα αντίδρασης. 

Αυτό είναι το Champions League. Σκληρο. Χωρίς έλεος. Κάθε λάθος τιμωρείται. Κάθε λάθος. Και μπορεί η ΑΕΚ ν' απουσίαζε 12 χρόνια όμως το γνώριζε. Πως θα συμβεί στο Αμστερνταμ. Και γι' αυτό για ένα 45λεπτο η Ενωση άγγιζε το τέλειο στο ανασταλτικό της κομμάτι. Τόσο τέλειο ημίχρονο που ο Αγιαξ έκλεισε ημίχρονο χωρίς τελική μέσα από την περιοχή κάτι που είχε να συμβεί ξανά από τον Σεπτέμβριο του 2014!

Ομως ένα λάθος στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους ήταν αρκετό. Ηταν αρκετό όχι μόνο για να χάσει η ΑΕΚ αλλά και να διαπιστώσει πόσο «σκληρή» είναι αυτή η διοργάνωση. Η Ενωση φεύγει από το Αμστερνταμ έχοντας χάσει 3-0 (Ταλιαφίκο 46', 90' και Ντε Μπέεκ 77') μ' ένα καλό πρώτο ημίχρονο κι ένα κακό δεύτερο μέρος. Που προφανώς από το πρώτο δεν πήρε τίποτα και στο δεύτερο έχασε τα πάντα...

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου