Από 13/09/18 στους κινηματογράφους


Πολλές επιστροφές έχουμε αυτή την εβδομάδα με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον να ξεχωρίζει στο Equalizer 2 . Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.

Κυνηγός


Περίληψη
Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς «Κυνηγός» του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ
Ηθοποιοί: Μπόιντ Χόλµπρουκ, Τρεβάντε Ρόουντς, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Ολίβια Μαν, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Άλφι Άλεν, Τόμας Τζέιν, Αουγκούστο Αγκιλέρα, Τζέικ Μπάσεϊ, Ιβόν Στραχόβσκι
Διάρκεια: 108 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




The Equalizer 2



Περίληψη
Ο Denzel Washington επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε έναν από τους πιο γνωστούς του ρόλους και στο πρώτο σίκουελ της καριέρας του. Ο Robert McCall απονέμει δικαιοσύνη στο πλευρό των καταπιεσμένων και αδύναμων. Πόσο μακριά θα φτάσει όμως για κάποιον που αγαπάει;
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αντουάν Φούκα
Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέντρο Πασκάλ, Άστον Σάντερς, Όρσον Μπιν, Μπιλ Πούλμαν, Μελίσα Λίο
Διάρκεια: 121 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Η Τζούλιετ, Γυμνή



Περίληψη
Η Άννι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. Ο Ντάνκαν είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του. Όλα αυτά μέχρι η Άννι να γνωρίσει τον Τάκερ… Μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη, τη μοναξιά και την απροσδόκητη πορεία της ζωής. Βασισμένη στο best-seller του Νικ Χόρνμπι (High Fidelity, Για Ένα Αγόρι).
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζέσι Πέρεζ
Ηθοποιοί: Ρόουζ Μπερν, Ίθαν Χοκ, Κρις Ο'Ντάουντ
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Ο Κατάσκοπος Που Με Παράτησε



Περίληψη
Η Audrey και η Morgan είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες που ζουν στο Los Angeles και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνομωσία όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί. Εκπλήσσοντας ακόμα και τους ίδιους τους τους εαυτούς οι δύο κοπέλες ορμούν στην δράση καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο ενώ τις αναζητούν στην Ευρώπη διάφοροί εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος Άγγλος πράκτορας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σουζάνα Φόγκελ
Ηθοποιοί: Μίλα Κούνις, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζάστιν Θερού, Τζίλιαν Άντερσον, Σαμ Χιούαν
Διάρκεια: 117 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




 Ο Λούης Και Οι Εξωγήινοι (Μεταγλ.)

Περίληψη
Τι θα έκανες αν ξαφνικά ερχόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν, ή μάλλον τρεις εξωγήινους; Σε αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα μικρό αγόρι θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του με τη βοήθεια των τριών θεότρελων νέων φίλων του… που τυχαίνει να μην είναι από το δικό μας πλανήτη! Γέλιο, περιπέτεια και συγκίνηση σε μια ιστορία για το μεγαλύτερο μάθημα για όλους: «οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις».
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Βόλφγκανγκ Λαουενστάιν , Κρίστοφ Λαουενστάιν, Σον ΜακΚόρμακ
Ηθοποιοί (φωνές): Χαρά Κατσικα, Ροζαλία Παπαϊωάννου, Θεολόγος Λινάκης, Άγγελος Λιαγκος, Κώστας Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Στελλούδης, Ηλίας Ζερβός
Διάρκεια: 86 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου