ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-3


Tι κι αν δεν του δόθηκε πέναλτι στο 2'; Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Ο ΠΑΟΚ ήταν... κλάσεις ανώτερος του ΟΦΗ, έβγαλε ποιότητα και χωρίς να «ιδρώσει» πέρασε εύκολα από το Γεντί Κουλέ νικώντας 3-1, με τον κόσμο του να αποθεώνει από την εξέδρα και τους παίκτες να κάνουν συντήρηση ενόψει Τσέλσι!    

Τρία στα τρία για τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Θεσσαλονικείς παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Παπαστεριανού στο 21', όμως έδειξαν ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν να ανατρέψουν την εικόνα κάνοντας το 1-2 πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και πήραν το τρίτο τρίποντο στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους, εκτός του γκολ που πέτυχαν δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Δεν πίεσαν παρά ελάχιστα τον «δικέφαλο του βορρά», ενώ αμυντικά έκαναν επιπόλαια λάθη με συνέπεια να χάσουν και σχετικά εύκολα. Συνολικά η εικόνα της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου (ήταν στις εξέδρες σαν τιμωρημένος), μόνο καλή δεν ήταν, ειδικά μετά το πρώτο μισάωρο και ως το τέλος.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου