Από 06/09/18 στους κινηματογράφους


Μεγάλες και δυνατές επιστροφές και για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους μας φίλους. Δεν έχουμε βέβαια μόνο επιστροφή ταινιών αλλά και ηθοποιών καθώς ο Κιάνου Ριβς επέστρεψε με μια ερωτική κομεντί που θα αγαπήσει το κοινό του είδους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις

Η Καλόγρια


Περίληψη
Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σ΄ένα μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν και μία ασκούμενη μοναχή, στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν το θάνατό της, όμως στην πορεία έρχονται αντιμέτωποι με μία σειρά από ένοχα μυστικά. Διακινδυνεύοντας όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και την πίστη και τις ίδιες τις ψυχές τους, παλεύουν τις δαιμονικές δυνάμεις που εμφανίζονται στο διάβα τους παίρνοντας τη μορφή της δαιμονικής μοναχής που τρομοκράτησε το κοινό στο «The Conjuring 2». Την ίδια στιγμή, η μονή γίνεται ένα τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και των καταραμένους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κόριν Χάρντι
Ηθοποιοί: Ντέμιαν Μπίτσιρ, Ταίσα Φαρμίγκα, Τζόνας Μπλόκετ, Σαρλότ Χόουπ, η Ίνγκριντ Μπισού, Μπόνι Άαρονς
Διάρκεια: 96 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ / ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Πρόσκληση σε Γάμο



Περίληψη
Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ γνωρίζονται καθοδόν για έναν γάμο στην εξοχή και αντιπαθούν αμέσως ο ένας τον άλλον. Έχουν όμως μερικά κοινά: είναι κυνικοί, μισούν και οι δύο τον γάμο και, κυρίως, τον γαμπρό που εκτός από απεχθής ετεροθαλής αδερφός του Φρανκ, είναι και πρώην αρραβωνιαστικός της Λίντσεϊ. Τα πράγματα γι’ αυτούς θα χειροτερέψουν όταν συνειδητοποιήσουν πως ο γαμπρός και η νύφη τούς έχουν «ζευγαρώσει» για το ρομαντικό Σαββατοκύριακο, βάζοντάς τους μαζί σε κάθε πιθανή δραστηριότητα που προορίζεται για δύο! Αναγκασμένοι να ανεχτούν ο ένας τον άλλον για 72 ώρες, ο Φρανκ και η Λίντσεϊ θα έρθουν κοντά, σε μια αναπάντεχη «συμμαχία» κατά του έρωτα, και σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν τον δρόμο της λογικής ή της καρδιάς.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Βίκτορ Λέβιν
Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Γουινόνα Ράιντερ
Διάρκεια: 86 λεπτά
Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Κρίστοφερ & Γουίνι (Υποτιτλ. / Μεταγλ.)



Περίληψη
Στην τρυφερή live-action περιπέτεια της Disney, Κρίστοφερ & Γουίνι, το νεαρό αγόρι που έζησε αμέτρητες ιστορίες στο Δάσος των Εκατό Εκταρίων με την ενθουσιώδη και αξιαγάπητη παρέα των παιχνιδιών του, μεγάλωσε και έχασε το δρόμο του. Τώρα, οι φίλοι της παιδικής του ηλικίας θα επιστρέψουν στον ενήλικο κόσμο για να βοηθήσουν τον Κρίστοφερ Ρόμπιν να θυμηθεί το στοργικό και παιχνιδιάρικο αγόρι που ακόμα βρίσκεται κάπου μέσα του.
Ο ενήλικας Κρίστοφερ δουλεύει συνέχεια, πληρώνεται λίγο και το επαγγελματικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Έχει δική του οικογένεια, αλλά εργάζεται τόσο πολύ που έχει ελάχιστο χρόνο για τη γυναίκα και την κόρη του. Έχει ξεχάσει την ειδυλλιακή παιδική του ηλικία, την οποία πέρασε παρέα με ένα λούτρινο αρκουδάκι που λάτρευε το μέλι και όλους τους φίλους του. Όταν όμως ο Γουίνι, ταλαιπωρημένος από χρόνια παιχνιδιού και αγκαλιάς, τον ξαναβρίσκει, η φιλία τους αναθερμαίνεται, θυμίζοντας στον Κρίστοφερ τις ατελείωτες ημέρες παιδικής ανεμελιάς που χαρακτήρισαν την πρώιμη ζωή του, όταν το να μην κάνεις τίποτα ήταν το καλύτερο πράγμα απ’ όλα. Μετά από ένα ατυχές συμβάν με το χαρτοφύλακα του Κρίστοφερ Ρόμπιν, ο Γουίνι, το Γουρουνάκι, ο Τίγρης και ο Γκαρής βγαίνουν από το δάσος και πάνε στο Λονδίνο για να βρουν τα χαμένα υπάρχοντα…γιατί αυτό κάνουν οι καλύτεροι φίλοι, πάντα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ
Ηθοποιοί: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Χέιλι Άτγουελ, Μπρόντε Καρμιχλ, Μαρκ Γκάτις, Όλιβερ Φορντ Ντέιβις, Αντριάν Σκάρμπορο
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ



About George Tservakis

2 σχόλια: