Νέα εικόνα του Huawei Mate 20 Lite αποκαλύπτει τον σχεδιασμό και τρεις χρωματισμούς


Ο γνωστός leakster Evan Blass (@evleaks) έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα μία εικόνα που δείχνει το επερχόμενο Mate 20 Lite και στους τρεις χρωματισμούς του.

Ακολουθώντας την ίδια “συνταγή” που ακολούθησε και με τον προκάτοχό του, η Huawei σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο Mate 20 Lite σε μαύρο, μπλε και χρυσαφί. Η εικόνα επίσης δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία όσον αφορά τον σχεδιασμό –που είναι dual-glass και με μεταλλικό πλαίσιο- και επομένως βλέπουμε να έχει επιρροές από “Porsche Design”.

Το νέο Huawei Mate 20 Lite θα διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 6,3 ιντσών με αναλογία πλευρών 19.5:9 που υποστηρίζει ανάλυση 2340 x 1080 pixels και όπως είναι φανερό διαθέτει εγκοπή (notch). Στο σημείο που βρίσκεται η εγκοπή υπάρχουν δύο κάμερες, στα 24 Megapixels και στα 2,0 Megapixels. Φυσικά, υποστηρίζεται Face Unlock.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν επίσης δύο κάμερες, που βασίζονται σε αισθητήρες των 20 Megapixels και 2,0 Megapixels ενώ δεν απουσιάζει το LED flash. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αισθητήρες των 2,0 Megapixels αναλαμβάνουν ρόλο αισθητήρα βάθους (οι πρόσθετες πληροφορίες είναι χρήσιμες για την εφαρμογή εφέ θολώματος του παρασκηνίου στην λειτουργία “portrait”).Περισσότερα: insomnia
Share on Google Plus

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου