Πρόβλημα καρδιάς για Στρίνιτς αποκάλυψε η Μίλαν!


Με καρδιακή υπερτροφία διαγνώστηκε αρχικά ο Ιβάν Στρίνιτς, που θα σταματήσει προς το παρόν κάθε αθλητική δραστηριότητα, όπως ανακοίνωσε η Μίλαν. 

Άσχημα νέα για τον Ιβάν Στρίνιτς, ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ της Μίλαν μόλις φέτος το καλοκαίρι ερχόμενος ως ελεύθερος από τη Νάπολι, καθώς οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο Κροάτης αμυντικός διαγνώστηκε με υπερτροφία στην καρδιά! 

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ανακοινωθέν, ο Στρίνιτς θα πρέπει σε πρώτη φάση και μέχρι να βγουν τα αναλυτικά αποτελέσματα να διακόψει κάθε του αθλητική δραστηριότητα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν… περαιτέρω δυσάρεστες καταστάσεις.


«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι, στην διάρκεια των τεστ ρουτίνας που διεξάγονται κάθε έξι μήνες στην Ιταλία, για τους επαγγελματίες αθλητές, εντοπίστηκε ότι ο Ιβάν Στρίνιτς έχει πρόβλημα υπερτροφίας στην καρδιά του. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ενώ μετά από μια περίοδο ξεκούρασης, θα πρέπει να διακόψει κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι αυτές να ολοκληρωθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά η τοποθέτηση της Μίλαν για τον 31χρονο άσο. 

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου