Στο νοσοκομείο για ένα... καρπούζι


Μεγάλο πρόβλημα στην Κρήτη οι κλοπές μέσα από τα χωράφια. Αρκετές μέρες τώρα πολλοί αγρότες έχουν δημοσιοποιήσει το πρόβλημα και μάλιστα προειδοποιούσαν για σκοπιές με όπλα στα χωράφια και τα μποστάνια.

Μέχρι που το κακό έγινε, ευτυχώς χωρίς τραγικές συνέπειες.

Σε μποστάνι με καρπούζια στις Βούτες Ηρακλείου, ο ιδιοκτήτης παρατήρησε ότι του έλειπαν καρπούζια. Οπότε αποφάσισε να φυλά τη νύχτα το χωράφι του.

Ένα πρωί πριν λίγες ημέρες, αντελήφθη δύο νεαρούς να προσπαθούν να του κλέψουν  καρπούζια. Άρχισε να πυροβολεί προειδοποιητικά προς το αυτοκίνητό τους. Τα σκάγια όμως βρήκαν τον ένα από τους δύο νεαρούς που είναι 17 ετων στο μάτι και ο δεύτερος τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο 17χρονος αποχώρησε κακήν κακώς από το χωράφι, στο σπίτι του όμως αντιλήφθηκε ότι είχε τραυματιστεί κοντά στο μάτι.

Αποφάσισε να πάει στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, σε σοβαρή κατάσταση. Και ο δεύτερος τραυματίας επισκέφθηκε το ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να κριθεί αναγκαία η περαιτέρω νοσηλεία του.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία που διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε στο μάτι ο 17χρονος.




Πηγή: parapolitikakritis

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου