
Υπόμνημα στην Εισαγγελία Αθηνών κατέθεσαν το πρωί της Δευτέρας, οι εκπρόσωποι της οικογένειας Χερουβείμ, 4 μέλη της οποίας υπήρξαν θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική
Το υπόμνημα υπογράφει ο Χερουβείμ Αρης, που όπως αναφέρει, στην πυρκαγιά έχασε την μητέρα του, την αδελφή του και τις δυο 5χρονες ανιψιές του. Ο Άρης Χερουβείμ δηλώνει ήδη παράσταση πολιτικής αγωγής, προαναγγέλει ότι θα καταθέσει μήνυση και ζητά μια σειρά από στοιχεία, καθώς όπως αναφέρει θα βοηθήσουν την δικαστική έρευνα, ενώ θα αποκλείσουν τυχόν απόπειρα αλλοίωσης του προανακριτικού υλικού.
Μεταξύ άλλων ο Αρης Χερουβείμ ζητά το πρακτικό απομαγνητοφώνησης καταγραφικού μηχανήματος ΕΣΚΕ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Ιστορικό κίνησης ( ψηφιακό αποτύπωμα) των υπηρεσιακών οχημάτων της ηγεσίας της Πυροσβεστικής, ζητά να μάθει πόσα και ποιά οχήματα της Ανατολικής Αττικής πήγαν στην Κινέτα και πόσα παρέμειναν στο Μάτι και στην περιοχή του Νταού Πεντέλης, το ιστορικό κίνησης του περιφερειακού διοικητή της Πυροσβεστικής Αττικής, το ιστορικό κίνησης του διοικητή και του υποδιοικητή Αττικής της ΠΥ καθώς και το ανάλογο υλικό για τις κινήσεις του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Μάτι και την ανατολική Αττική, το ιστορικό κίνησης του διοικητή του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών καθώς και τις συνομιλίες του χειριστή του ελικοπτέρου που επιχειρούσε στην Ανατολική Αττική.
Περισσότερα: sdna
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου