Στην τελική ευθεία ο ερχομός του Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ


ΠΑΟΚ και Βέρνμπλουμ έχουν ολοκληρώσει τις επαφές, η μεταγραφή του θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, με τον Σουηδό να αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Τις τελευταίες 48 ώρες οι δύο πλευρές, όπως έγραψε το gazzetta.gr, έφτασαν από το… ναυάγιο στη (νέα) συμφωνία. Με εκατέρωθεν υποχωρήσεις, που απαιτούνται σε τέτοιες υποθέσεις, ειδικά όταν μιλάμε για ένα «deal» που θα ξεπερνάει τα 2.000.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε το πρώτο βήμα, ο ΠΑΟΚ που είχε κρατήσει την διαπραγμάτευση ανοικτή, δεν είπε «όχι» στις νέες διαπραγματεύσεις, που προχώρησαν και σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί, από την στιγμή μάλιστα κατά την οποία και ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου «άναψαν το πράσινο φως» για την υλοποίησή της.

Ο Σουηδός έκανε μια τελευταία κίνηση προς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο δεν έγινε τίποτα, με τους Ρώσους σήμερα να θεωρούν και αυτοί δεδομένη την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Βέρνμπλουμ έχει αποδεχθεί τους όρους του ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο», αναφέρει η ιστοσελίδα «sports.ru» και στέκονται στα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα, με την παρουσία του Σουηδού και της συζύγου του, Νίνα, στη Θεσσαλονίκη. «Όλα αυτά ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να δει από μια νέα οπτική γωνία τη συμφωνία με τον Βέρνμπλουμ και τις συνθήκες που ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αλλάξει», προσθέτουν επισημαίνοντας ότι πλέον όλα εξαρτώνται από την ελληνική ομάδα και όχι τον 32χρονο πρώην μέσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τα… παρατράγουδα της προηγούμενης εβδομάδας κάνουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι επιφυλακτικοί μέχρι και την στιγμή που θα επισημοποιηθεί και θα ανακοινωθεί η τριετής συμφωνία.

Ακόμη κι αν σήμερα τον περιμένουν (ξανά) στη Θεσσαλονίκη…  

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου