Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ζιάκ η Έκλειψη - Αποκλειστική συνέντευξη στον δορυφόρο


Γεννήθηκε στην Αθήνα 22 Δεκεμβρίου του 1990. Μεγάλωσε σε φτωχογειτονιά και δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Από μικρή ηλικία αντιλήφθηκε την κλήση του στις τέχνες.Σε ηλικία 16 ετών, σε μια εκδρομή στις Σπέτσες ανακάλυψε και το ταλέντο του στην μουσική. Μετά από μια καντάδα κατέληξε στο πρώτο του συγκρότημα που ήταν οι "Shadow Nights".

Μετά το λύκειο πέρασε στο τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας. Εκεί υπήρξε το κομβικό σημείο όπου ξεκίνησε να κάνει διάφορες δουλειές ενώ σε ηλικία 18 ετών ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής. 

Εμείς τον γνωρίσαμε από τον ρόλο του ως Τζεμ στην σειρά Ταμάμ. Έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ενώ την χρονιά που διανύουμε πρωταγωνιστούσε στο καθημερινό σίριαλ "Παρθένα ζωή".

Εμείς τον συναντήσαμε και κάναμε μια κουβέντα μαζί του:


Γιάννη από πόσο χρονών θυμάσαι τον εαυτό σου να αγαπάει την τέχνη;

Ουσιαστικά σε ηλικία 7 ετών ανακάλυψα το μαγευτικό κόσμο της τέχνης μέσα από τα παραμύθια του παππού μου, μέσα από τα θεατρικά δρώμενα που σκηνοθετούσε ο πατέρας μου και μέσα από τραγούδια που η μητέρα μου έβαζε στο πικ απ και ακούγαμε μαζί.


Ηθοποιός, μουσικός, συγγραφέας. Πολυτάλαντος με άλλα λόγια. Τι θα έλεγες ότι σε εκφράζει περισσότερο;

Αυτό που με εκφράζει περισσότερο είναι να δημιουργώ. Είτε αυτό σημαίνει ένα χαρακτήρα, είτε ένα βιβλίο, είτε ένα τραγούδι μουσικό. Αυτό που με εκφράζει περισσότερο το να δημιουργήσεις ένα δικό σου παιδί και να το προσφέρεις στον κόσμο με σύνεση.


Επιστρέφουμε στην τηλεόραση. Έχεις δοκιμάσει τις δυνάμεις σου και σε καθημερινό αλλά και σε εβδομαδιαίο σίριαλ. Πόσο διαφέρουν μεταξύ τους.

Το καθημερινό σίριαλ είναι πολύ ποιο δύσκολο από το εβδομαδιαίο, τρέχουμε σε φρενήρεις ρυθμούς, πράγμα που πολλές φορές με εξουθενώνει. Θεωρώ η καλύτερη δουλειά μπορεί να γίνει σε μια εβδομαδιαία σειρά χωρίς αυτό να είναι ο κανόνας.


Υπήρξε στιγμή στην ζωή σου που σε δυσκόλεψε κάτι ώστε να σκεφτείς να κάνεις πίσω;

Πολλές φορές έχω σκεφτεί να κάνω πίσω στην ζωή μου, αυτή είναι και η διαφορά του νικητή από τον χαμένο, ο νικητής απλά είχε χάσει περισσότερες φορές από τον χαμένο.


Ζιακ! Πως γεννήθηκε αυτή η ιδέα; Λίγα λόγια για το βιβλίο.

Το "Ζιάκ η έκλειψη", είναι ένα έργο που ορμώμενος από ένα όνειρο ξεκίνησα. Στο όνειρο αυτό είδα μια αιθέρια ύπαρξη, το δέρμα της ήταν κρινόλευκο, τα μάτια της κρύβανε τους πιο βαθύς ωκεανούς και ένα βαθύ κυανό πέπλο τι σκέπαζε, με φίλησε και μου είπε ότι το όνομα μου είναι "Ζιάκ". Ξεκίνησα από αυτό το όνειρο να γράφω και να δίνω σάρκα και οστά στον κόσμο της. Είναι ένα ερωτικό δράμα φαντασίας που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Anubis.


Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Αυτή την στιγμή είμαι σε μια σειρά του Σκάι (καθημερινή). Παράλληλα κάνουμε διάφορα μουσικά δρώμενα με τον Αποστόλη Τότσικα και επίσης συνεχίζω στην Panik Records ως τραγουδιστής. Προβλέπεται μια όμορφη και δημιουργική χρονιά και εύχομαι οι προβλέψεις μου να είναι σωστές.


Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!!   



http://ekea.gr/

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου