Αρεσε ο Αρης με την Ντε Γκράαφσαπ


Οι «κίτρινοι» ήταν πολύ καλοί ανασταλτικά και επικράτησαν των Ολλανδών με 1-0 

Αισιόδοξα μηνύματα άφησε η σημερινή εικόνα του Αρη στο φιλικό με την Ντε Γκράαφσαπ. Οχι γιατί οι «κίτρινοι» κέρδισαν με 1-0, αλλά επειδή η εικόνα τους ήταν πολύ καλή – κυρίως ανασταλτικά – και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να τους δημιουργήσει φάσεις. 

Οι παίκτες του Πάκο Ερέρα (παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-3-3) άνοιξαν το σκορ στο 15' με σουτ του Κολάσο, στο οποίο ο αντίπαλος πορτιέρο δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα του. Στο 31' «άγγιξαν» το 2-0 όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ τους σε ανατροπή του Γκαρσία, όμως ο Ναζλίδης έκανε κακή εκτέλεση και αστόχησε από τα 11 βήματα. 

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε, ελέω και των αλλαγών που υπήρξαν. Ετσι οι Ολλανδοί... αναθάρρησαν, κράτησαν μπάλα, όμως μόνο στο 63' απείλησαν ουσιαστικά τα «κιτρινόμαυρα» καρέ, αλλά ο Αναγνωστόπουλος αντέδρασε σωστά. Μάλιστα προς το τέλος στον Αρη θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Μπακούτση ή τον Μιλούνοβιτςμ καθώς αμφότεροι  είχαν αντίστοιχα καλά σουτ. 

Αρης (Α' ημίχρονο): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Ντιγκινί, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Ναζλίδης, Κολάσο, Γκαρσία , Μπάσα, Βαλεριάνος 
Αρης (Β' ημίχρονο):  Αναγνωστόπουλος, Σόουζα (72' Μπακαγιάννης), Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Μπάσα (81' Σταμπουλίδης), Ματίγια, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Γκαρσία (65' Μπακούτσης), Διαμαντόπουλος.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου