Ζευγάρι ερχόταν σε ερωτική επαφή επί 4 χρόνια με... λάθος τρόπο


Όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται, το επόμενο βήμα στη ζωή τους είναι να αποκτήσουν ένα παιδί (αν δεν έχουν ήδη), ώστε να ολοκληρωθεί ο έρωτάς τους.

Έτσι και το συγκεκριμένο ζευγάρι από την Κίνα, προσπαθούσε επί 4 χρόνια να κάνει παιδί, κάνοντας σεξ σχεδόν κάθε μέρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 26χρονος και η 24χρονη σύζυγός του, έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά και για τους δύο. Τότε αποφάσισαν να επισκεφθούν τον γυναικολόγο Liu Hongmei. Ο γιατρός άκουσε την κοπέλα να αναφέρει πως πονά αρκετά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Έτσι εξέτασε αρχικά τον άνδρα της και το μόριο του ήταν κανονικού μεγέθους. Όταν όμως εξέτασε την ίδια, διαπίστωσε πως εκείνη ήταν παρθένα!

Όπως αποκαλύφθηκε, το νεαρό ζευγάρι έκανε σεξ με... λάθος τρόπο, χρησιμοποιώντας τον πρωκτό και όχι το αιδοίο για τη διείσδυση!

Ο γιατρός είχε έτοιμο το... φάρμακο. Έδωσε στο ζευγάρι έναν οδηγό... σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, προκειμένου να «διδαχθούν» πώς γίνεται η... κανονική σεξουαλική επαφή, ώστε τα τέσσερα χρόνια να μην γίνουν... πέντε!

Η... συνταγή πέτυχε και λίγους μήνες μετά με... normal ερωτική επαφή, η 24χρονη έμεινε έγκυος. Το ζευγάρι, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον γιατρό, τού έστειλε ένα καλάθι με 100 φρέσκα αυγά, τα οποία συμβολίζουν την αναπαραγωγή στην κινεζική παράδοση.





Πηγή: dokari

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου