Από 23/08/18 στους κινηματογράφους


Το καλοκαίρι δεν έχει περάσει ακόμα έτσι λοιπών μια ταινία με πρωταγωνιστή έναν καρχαρία και ον Τζέισον Στέιθαμ, υπόσχεται δροσερές και τρομακτικές βραδιές.

Ωστόσο ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα ήρθαν να ανανεώσουν το πρόγραμμα των κινηματογραφικών αιθουσών.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Meg. O Κυρίαρχος του Βυθού


Περίληψη
Ένα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σ΄ ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο και ως αποτέλεσμα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. Με το χρόνο να τελειώνει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ) προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο (Γουίνστον Τσάο), και ενάντια στην επιθυμία της της κόρης του,Σουγίν (Λι Μπινγκμπίνγκ), ξεκινά για να σώσει το πλήρωμα - και τον ίδιο τον ωκεανό - από την απειλή: ένα προϊστορικό καρχαρία μήκους 75 ποδιών που είναι γνωστός ως Megalodon. Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι πολλά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του να έρθει ξανά αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο αρπακτικό όλων των εποχών και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζον Τουρτέλτομπ
Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Λι Μπινγκμπινγκ, Ρέιν Γουίλσον, Ρούμπι Ρόουζ
Διάρκεια: 113 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Slender Man



Περίληψη
Σε μια μικρή πόλη στην Μασαχουσέτη, μια παρέα κοριτσιών πραγματοποιούν μια τελετή με σκοπό να απομυθοποιήσουν τον θρύλο του Slender Man. Όταν όμως μια εξ αυτών εξαφανίζεται μυστηριωδώς, υποπτεύονται πως εκείνη είναι το τελευταίο του θύμα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σιλβάν Ουάιτ
Ηθοποιοί: Τζόι Κινγκ, Χαβιέρ Μποτέτ, Ανναλίζ Μπάσσό, Τζούλια Γκολντάνι Τέλες, Τζαζ Σινκλέρ, Κέβιν Τσάπμαν, Μίχαελ Ράιλι Μπέρκ, Τέιλορ Ρίτσαρντσον, Κάλλι Τάμπορ
Διάρκεια: 113 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Aνεκπλήρωτος Γάμος


Περίληψη
Βρετανία, Ιούλιος 1962. Ο Έντουαρντ και η Φλόρενς, δύο νιόπαντροι παρθένοι, φτάνουν στο ξενοδοχείο τους στην ακτή του Ντορσέτ. Καθώς ο γάμος τους υπόσχεται ένα ευτυχισμένο μέλλον, οι ίδιοι παλεύουν να καταπνίξουν τους κρυφούς τους φόβους για τη γαμήλια νύχτα που έρχεται... Σε αυτό το ξενοδοχείο με θέα την παραλία Σεσίλ, αυτοί οι φόβοι τους θα καταλήξουν σε ένα φινάλε που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς. Μία προσαρμογή της ομώνυμης νουβέλας του Ίαν ΜακΓιούαν, η οποία κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο «Στην Ακτή» από τις Εκδόσεις Πατάκη. Μια ιστορία για το πώς μπορούν ολόκληρες ζωές να μεταμορφωθούν από μία χειρονομία που δεν έγινε ή μία λέξη που δεν ειπώθηκε ποτέ.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντόμινικ Κουκ
Ηθοποιοί: Σίρσα Ρόναν, Μπίλι Χάουλ, Έμιλι Γουάτσον, Σάμιουελ Γουέστ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Μια Πάπια Μα Ποια Πάπια (Μεταγλ.)



Περίληψη
Δύο ορφανά παπάκια, η δυναμική, μόλις 16 ημερών Τσι και ο μικρότερος αδελφός της Τσάο, αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος εξαιτίας του φιγουρατζή ιπτάμενου Πενγκ, μιας αρσενικής χήνας που είναι ελεύθερο πνεύμα, ένας εργένης που προτιμά χίλιες φορές τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά, αντί να συμμετέχει στις προετοιμασίες των υπολοίπων για την ετήσια μετανάστευση. Τα φοβισμένα παπάκια ζητάνε τη βοήθεια του Πενγκ για να επιστρέψουν στο σμήνος τους. Εκείνος αρνείται, αλλά ένας τραυματισμός στη φτερούγα του τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Οι τρεις τους θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια, με εμπόδια και δυσκολίες που θα τους φέρει όμως πραγματικά κοντά. Ο Πενγκ αποδεικνύεται τελικά η καλύτερη πατρική φιγούρα που θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα δύο ορφανά παπάκια!
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Τζένκινς
Ηθοποιοί (φωνές): Μανώλης Γιούργος, Γιάννης Υφαντής, Γιώτα Μηλίτση, Αλεξάνδρα Λέρτα, Χρύσα Σαμαρά, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Σκουφής, Ιφιγένεια Στάικου, Νίκος Παπαδόπουλος


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου