Τραγωδία: φοιτητής έπεσε από ύψος 20 μέτρων αφού πρώτα τον λήστεψαν


Σε θρίλερ έχει μετατραπεί ο θάνατος ενός 25χρονου στα βράχια του Φιλοπάππου τη νύχτα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια ληστείας. Ο νεαρός με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο Αττικής ήταν φοιτητής σε χώρα του εξωτερικού.

Ήρθε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τη φίλη του από την Πορτογαλία. Η βόλτα τους στου Φιλοπάππου χθες το βράδυ αποδείχθηκε μοιραία.

Παρά τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την πάταξη της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας τρεις ληστές κατάφεραν να στήσουν ενέδρα στον 25χρονο και τη φίλη του.

Πλησίασαν το ζευγάρι γύρω στις έντεκα το βράδυ. Κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα. Τους ακινητοποίησαν ζήτησαν χρήματα και κινητά και ο ένας από αυτούς άρπαξε τον σάκο που είχε μαζί της η 23χρονη.

Ο 25χρονος φοιτητής φαίνεται ότι λογομάχησε με τους άλλους δύο δράστες. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη. Η φίλη του τον είδε να πέφτει στο κενό.

Ο άτυχος νεαρός έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων στα βράχια. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ξεψύχησε.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει τεράστια επιχείρηση εντοπισμού των δραστών. Οκτώ άτομα προσήχθησαν, ωστόσο δεν έχουν υπάρξει ακόμη στοιχεία που να συνδέουν κάποιον από αυτούς με το περιστατικό.





Πηγή: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου