Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών: Ιούλιος - Αύγουστος 2018


Κάθε Ιούλιος έχει συνήθως τις υποδεέστερες gaming κυκλοφορίες του έτους, μιας και η βιομηχανία πάει διακοπές μετά από μια κουραστική E3. Ωστόσο, ο φετινός Ιούλιος "το τερμάτισε".

Στις 17 Ιουλίου είχαμε το Mothergunship, ένα Arcade Space Shooter με πλήθος ευφάνταστων όπλων.

Η μόνη κυκλοφορία που ξεχωρίζει είναι το The Banner Saga 3, ένα Tactical RPG που θα ολοκληρώσει μια επιτυχημένη τριλογία, καθώς θα μας έρθει σε PC, PS4 και Xbox One. Από εκεί και πέρα συναντάμε άφθονα ports και remasters.

[UPDATE: 10/7/18] Ως συνήθως πολλές κυκλοφορίες ανακοινώνονται τελευταία στιγμή και κάθε μήνα ανανεώνουμε διαρκώς το παρόν άρθρο νέων κυκλοφοριών. Δύο εξ αυτών αξίζει να αναφερθούν. Η μία είναι το The Culling 2 που ανακοινώθηκε στις 9/7. Ένα Battle Royale game που καλά θα κάνετε να αποφύγετε μιας και το πρώτο που βρισκόταν σε early access ακυρώθηκε με αποτέλεσμα ο κόσμος να κλαίει τα λεφτά του. Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Chasm που κυκλοφόρησε στις 31 Ιουλίου για PC, PS4 και PS Vita. Αποτελεί ένα Metroidvania με pixel art γραφικά και procedurally generated levels.

Ο Αύγουστος αναμένεται να αποδειχθεί ο πιο δυνατός μήνας του καλοκαιριού, καθώς περιλαμβάνει το νέο Pro Evolution Soccer, αλλά και μια πληθώρα από Platform/RPG ή Metroidvania games (ανάλογα με την περίσταση). Συγκεκριμένα βρίσκουμε τρία τέτοια games μέσα στον ίδιο μήνα, αριθμό που δείχνει την τάση που επικρατεί στο είδος. Θα ήταν μάλιστα τέσσερα, αν συνυπολογίζαμε και το Chasm, που βγήκε στις 31/7.

Ξεκινάμε με την κυκλοφορία του Yakuza 0 για PC, ενώ στις 28/8 έρχεται το Yakuza Kiwami 2, remaster του Yakuza 2.

Στις 7/8 το H1Z1 κυκλοφόρησε και στο PS4, στις 9/8 το Monster Hunter: World έρχεται στα PC και μία ημέρα μετά θα δούμε το We Happy Few στα PC και τις κονσόλες, ένα Survival Adventure που έχει συζητηθεί αρκετά. Η Blizzard κυκλοφόρησε το World of Warcraft: Battle for Azeroth, expansion του ομώνυμου MMORPG της στις 14 Αυγούστου. Την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε και το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead: The Final Season.

Τα τρία Platform/RPG του μήνα είναι τα Dead Cells (7/8, Metroidvania/Roguelike), Death's Gambit (14/8, Platform/RPG) και Guacamelee! 2 (Metroidvania). Υπάρχει επίσης και το Sword Legacy: Omen, ένα top-down Tactical RPG που ανακοινώθηκε λίγες μέρες πρίν.



Περισσότερα: gameworld1gameworld2

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου