Από 16/08/18 στους κινηματογράφους


Οδεύουμε σιγά σιγά προς το τέλος του καλοκαιριού με λίγες αφίξεις και καλές. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες ταινίες που ήρθαν στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Οι Πειρατές της Σομαλίας




Περίληψη
Η φαινομενικά απίθανη ιστορία του Jay Bahadur (Έβαν Πίτερς) ξεκινά το 2008, όταν απόφοιτος από το πανεπιστήμιο του Τορόντο αναζητά ένα κίνητρο για να ξεκινήσει την καριέρα του. Νέος και άπειρος ακόμη, με ήδη μία μεγάλη λίστα από επαγγελματικές απογοητεύσεις, συναντά τυχαία το είδωλό του, τον συντάκτη της Daily Mail, Seymour Tolbin (Αλ ΠΑτσίνο), η οποία και τον εμπνέει να κυνηγήσει το ρεπορτάζ της ζωής του. Έτσι, καταστρώνει ένα σχέδιο για να βρεθεί στη Σομαλία.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Μπάκλει
Ηθοποιοί: Αλ Πατσίνο, Έβαν Πίτερς, Μπαρκάντ Αμπντί, Μέλανι Γκρίφιθ
Διάρκεια: 106 λεπτά
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΡΑΜΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Mile 22



Περίληψη
Ο Τζέιμς Σίλβα (Μαρκ Γουόλμπεργκ), μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι. Ο σκηνοθέτης του «Ο Μόνος Επιζών», Πίτερ Μπεργκ, επιστρέφει με μια ασταμάτητη περιπέτεια.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πίτερ Mπεργκ
Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Λόρεν Κόαν, Ίκο Ουβάις, Ρόντα Ράουζι, Τζον Μάλκοβιτς
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου