Βίντι - ΑΕΚ 1-2


Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό (1-2) από την Ουγγαρία και βρίσκεται αγκαλιά με τα αστέρια του Champions League, παρότι μετά τη μείωση του σκορ από τη Βίντι, έπαιξε με τη φωτιά! Αποβλήθηκε ο Μπακασέτας, που πρόλαβε ωστόσο να σκοράρει.

Το δύσκολο ήταν η Σέλτικ. Η ΑΕΚ πήρε ισοπαλία (με γκολ) στην Γλασκώβη, τη νίκησε στο ΟΑΚΑ και πραγματοποίησε τον πρώτο της στόχο. Στα play off έμπαινε ως φαβορί πλέον. Ναι, η Βίντι είναι πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Ναι, απέκλεισε την Μάλμε. Ομως υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Μια διαφορά που φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Η Ενωση πήρε τη νίκη μέσα στη Βουδαπέστη με 2-1 πλέον πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να αποκλειστεί.

Με τα γκολ του Κλωναρίδη και του Μπακασέτα η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα. Για την ακρίβεια θα μετράει ακόμα 90 λεπτά την επόμενη Τρίτη για να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League...

Στο ξύλο η ΑΕΚ απάντησε με γκολ και φάσεις
Μιλάμε για τα play off του Champions League. Για δύο παιχνίδια που κρίνουν 20+ εκατομμύρια ευρώ και φυσικά την συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οπότε μάλλον φυσιολογική κρίνεται η αντίδραση της ΑΕΚ στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Μία ΑΕΚ που μετρούσε τον αντίπαλο, έβλεπε τι μπορούσε να κάνει και που θα χτυπούσε. Σε αυτό το διάστημα η Βίντι δεν τρόμαξε την «Ενωση» δεν την απείλησε κι αυτό η ΑΕΚ δεν θα το άφηνε έτσι.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου