Ρόδος: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για κύκλωμα βιαστών - "Ψάρευαν" μεθυσμένες τουρίστριες

             
Αναστάτωση προκαλούν στο νησί οι αποκαλύψεις για σπείρα που μεθούσε τουρίστριες με σκοπό ομαδικούς βιασμούς. Τη Δευτέρα η απολογία νεαρού Σουηδού που κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα.

Νέα στοιχεία γύρω από την δραστηριότητα ενός 24χρονου Σουηδού, προσωρινού κατοίκου Ρόδου, που διώκεται για βιασμό από δύο ή περισσότερους δράστες από κοινού και κατά συρροή και ο οποίος θα απολογηθεί τη Δευτέρα, συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο κατηγορούμενος, που φέρεται να μετείχε σε σπείρα, που βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες τις οποίες «ψάρευαν», εκμεταλλευόμενοι την μέθη τους, από συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, δεν είναι τουρίστας αλλά υπάλληλος του καταστήματος αυτού τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Πληροφορίες, που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αναφέρουν συγκεκριμένα ότι ο κατηγορούμενος εργάζεται στο κέντρο τα τελευταία 3 έτη τουλάχιστον και ο ρόλος του είναι να βρίσκεται σε χώρους όπου συχνάζουν Σκανδιναβοί και να τους πείθει να αγοράζουν βραχιολάκια κατανάλωσης αλκοόλ.

Πρόκειται, για μια μορφή άγρας πελατών στο συγκεκριμένο bar street, όπου αλλοδαποί, υπάλληλοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, προσεγγίζουν τουρίστες και τους πωλούν βραχιολάκια έναντι υψηλού τιμήματος προκειμένου να καταναλώνουν απεριόριστες ποσότητες αλκοόλ σε συμβεβλημένα καταστήματα.




Περισσότερα: news247

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου