Ταϊλάνδη: Ανατριχίλα - Ο όρκος των διασωστών πριν μπουν στο σπήλαιο


"Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε τους νεαρούς Wild Boars σπίτι" υποσχέθηκαν οι διασώστες που εδώ και λίγες ώρες μπαίνουν στο σπήλαιο για να απεγκλωβίσουν τα 12 παιδιά και τον προπονητή τους.

Όρκο ότι θα φέρουν εις πέρας με επιτυχία την δύσκολη αποστολή στην σπηλιά της Ταϊλάνδης, έδωσαν οι διασώστες, οι οποίοι από τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) έχουν αρχίσει την επιχείρηση για να βγάλουν σώα τα εγκλωβισμένα 12 παιδιά και τον προπονητή τους.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της επιχείρησης, που έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα όλου του κόσμου, στη σελίδα της επίλεκτης μονάδας του ναυτικού της Ταϊλάνδης στο facebook αναρτήθηκε μια φωτογραφία, που δείχνει διασώστες να έχουν "κλειδώσει" τα χέρια τους, με το μήνυμα: "Εμείς οι Ταϊλανδοί και οι διεθνείς ομάδες ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε τους νεαρούς Wild Boars σπίτι".

Η επιχείρηση για την διάσωση των παιδιών και του προπονητή τους από την πλημμυρισμένη σπηλιά στην περιοχή Μάε Σάι, στα βόρεια της χώρας, μετά από δύο εβδομάδες εγκλωβισμού, θα είναι πολύωρη. "Σήμερα είναι D-Day" δήλωσαν χαρακτηριστικά αξιωματούχοι.




Πηγή: 247

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου