Φωτιά Αττική: Δίχως τελειωμό αυτή η τραγωδία - Ταυτοποιήθηκαν ακόμη 5 σοροί - Νεκρή η Αθηνά Κάραλη και η οικογένεια Κατσουλάκη


Τραγικός επίλογος για την 48χρονη Αθηνά Καραλή, την οποία αναζητούσε εναγωνίως η κόρη της μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.


Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η κόρη της, η άτυχη γυναίκα είχε αρχικά εγκλωβιστεί σε μια πολυκατοικία στο Μάτι, ωστόσο κατάφερε να φύγει από το σπίτι της και να τρέξει προς τη θάλασσα για να σωθεί.

Η κόρη της είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ, οτι την ώρα της πυρκαγιάς τηλεφώνησε στη μητέρα της και ένας άνδρας που σήκωσε το τηλέφωνο της, της είπε ότι ήταν μαζί του, αλλά τραυματισμένη.

Δε χωρά ανθρώπου νους τις οικογενειακές τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν καθώς ολόκληρες οικογένειες χάθηκαν στις φλόγες στις πυρκαγιές της Αττικής. Μια από αυτές εκτυλίχθηκε με επίκεντρο τον άτυχο Κρητικό Μάρκο Κατσουλάκη καθώς ολόκληρη η οικογένειά του «ξεκληρίστηκε» στο Μάτι.

Πάνω αριστερά Κάτια Αβραμίδου, δίπλα Μάρκος Κατσουλάκης, Κάτω αριστερά Πάρης Κατσουλάκης και δίπλα
Γαρυφαλιά Μωραίτη
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον Μάρκο Κατσουλάκη ταυτοποιήθηκαν και οι σοροί της συζύγου του Κάτιας Αβραμίδου, του γιου τους Πάρη Κατσουλάκη και της πεθερά του Γαρυφαλιάς Μωραΐτη καθώς χάθηκαν όλοι μαζί στο οικόπεδο της φρίκης με τους 26 νεκρούς στο Μάτι.  

Τραγική φιγούρα ο δεύτερος γιος της οικογένειας Δημήτρης που μένει πίσω να θρηνεί το χαμό ολόκληρης της οικογένειας και προσπαθεί να συνέλθει από το δυνατό χτύπημα της μοίρας.




Περισσότερα: neakritinewsbomb

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου