Σε πολύ άσχημη κατάσταση και απομονωμένος ο Μέσι


Στην Αργεντινή γράφουν ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει σηκώσει ακόμα το κεφάλι από το πάτωμα, δεν μιλάει με κανέναν και δεν μπορεί να συνέλθει, επηρεάζοντας αρνητικά όλη την ομάδα.

Οι φωτογραφίες από πριν καν ξεκινήσει το ματς με την Κροατία, προδιέθεταν ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ηταν λες και δεν το πίστευε. Μετά το βαρύ 3-0 από τους Βαλκάνιους, ο σούπερ σταρ της Αλμπισελέστε δεν σήκωσε ξανά κεφάλι. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της “Clarin”, ο αρχηγός της ομάδας είναι ράκος. Ας δούμε τι ακριβώς περιγράφει το εν λόγω κείμενο...

«Από τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα και μετά, ο Μέσι δεν σήκωσε ξανά το βλέμμα. Το κράτησε μόνιμα στο έδαφος. Οπως στο πάτωμα βρισκόταν η καρδιά, η ψυχή, το κουράγιο. Αποχώρησε από το γήπεδο μόνος του, δεν μίλησε με συμπαίκτες και αντίπαλους. Το ίδιο καθ' οδόν για το ξενοδοχείο κι εκεί πήγε απ' ευθείας στο δωμάτιο του, δίχως καν να δειπνήσει».

Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα ο Μέσι δεν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα ως ηγέτης, για να παλέψει στον δικό της τελικό με τη Νιγηρία.

Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου