Νίκος Αναγνωστόπουλος: Αποκλειστική συνέντευξη στον δορυφόρο


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή "Πράξη Επτά" το 2012 ενώ παράλληλα δούλευε. Συμμετείχε σε ταινίες μικρού μήκους αλλά και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Στο κοινό έγινε γνωστός φέτος μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ «Παρθένα Ζωή».

Εμείς τον συναντήσαμε και κάναμε μια κουβέντα μαζί του:


Πως γεννήθηκε αυτή η αγάπη για την υποκριτική;

Η αγάπη μου για την υποκριτική δημιουργήθηκε σιγά-σιγά τα χρόνια που πήγαινα Κατασκήνωση εκεί έκανα τα πρώτα μου σκετσάκια, τους πρώτους αυτοσχεδιασμούς, εκεί ανέβηκα πάνω στο σανίδι και είχα απέναντί μου θεατές.


Σε έχει δυσκολέψει κάτι μέχρι σήμερα;

Όχι μόνο με έχει δυσκολέψει αλλά όλα μου τα χρόνια από το πρώτο έτος της δραματικής ήταν δύσκολα γιατί έχεις να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλα, τους άλλους, την κριτική, τις ανασφάλειες, όλα. Αλλά αν είχα την δυνατότητα να γυρίσω το χρόνο πίσω πάλι τα ίδια θα ήθελα να μου συμβούν γιατί όλες αυτές οι δυσκολίες με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα!

Με την τηλεοπτική μαμά του Χρυσάνθη 

Σπούδασες σε μια σχολή όπου είχες καθηγητές καταξιωμένους ηθοποιούς, πως ήταν αυτή η εμπειρία;

Πέρα από το αν είναι καταξιωμένοι ηθοποιοί πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και σαν άνθρωποι ήταν καταπληκτικοί και μοναδικοί είμαι πολύ τυχερός που τους βρήκα στο δρόμο μου και μου έδειξαν τα πρώτα μου βήματα.


Τηλεόραση η Θέατρο; Τι σε ιντριγκάρει περισσότερο; 

Δεν είναι θέμα ίντριγκας και τα δύο είδη είναι κομμάτι του επαγγέλματος μας και τα δύο χρειάζονται απλά έχουν μία διαφορετική διαδικασία που και οι δύο αυτές διαδικασίες είναι εξίσου όμορφες !!!

με την τηλεοπτική ανιψιά του Ζωή

Σε μια εποχή όπου η τηλεόραση έχει κατακλυστεί από ριάλιτι, Εσύ πως βλέπεις τα πράγματα; Θα δεχόσουν πρόταση από παιχνίδι επιβίωσης;

Ναι φυσικά αν θεωρούσα πως θα έκανε καλό στην επαγγελματική μου πορεία και καριέρα φυσικά θα δεχόμουνα κάποια πρόταση από κάποιο reality!


Φέτος μας συστήθηκες ως Διονύσης μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ “Παρθένα Ζωή”. Πως είναι να δουλεύεις σε καθημερινό; Θα το ξανά έκανες;

Έκανα κατευθείαν βουτιά και κολύμπησα στα βαθιά νερά της υποκριτικής αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες βρήκα το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να προχωρήσω να προσπεράσω κάθε εμπόδιο που μου παρουσιαζόταν, αλλά σίγουρα όλο αυτό με έκανε καλύτερο ηθοποιό, καλύτερο άνθρωπο , απέκτησα εμπειρία, έμαθα τηλεόραση και είχα μόνο οφέλη απ’ όλο αυτό. Φυσικά θα το ξανά έκανα!


Ποια είναι τα επόμενα σου βήματα;

Αυτή την στιγμή έχω ανάγκη από ξεκούραση και τα επόμενα βήματα θα είναι να κάνω θέατρο κ ελπίζω να έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση!


Που σε συναντάμε σήμερα;

Στο να περάσω ένα όμορφο καλοκαίρι άρα σε κάποια παραλία!

Νίκο σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου