Έρευνα έδειξε πότε οι γυναίκες φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό - Σοκ για τους άντρες


Μια νέα έρευνα διαπίστωσε ότι ορισμένες γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 65 ετών έχουν οργασμούς μέχρι και 55 φορές τον μήνα. Δυστυχώς για τους άνδρες, αυτό σημαίνει ότι... λείπουν εντελώς από την εξίσωση!

Η μελέτη, που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες έχουν 32% περισσότερες πιθανότητες να έχουν οργασμό, όταν συνευρίσκονται σεξουαλικά με άλλη γυναίκα.

Οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες της έρευνας, κατά μέσο όρο, είχαν μόλις επτά οργασμούς σε διάστημα ενός μηνός, λιγότερους από ό,τι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες στην ίδια μελέτη.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την δρ. Kristen Jozkowski, διαπίστωσαν ότι αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες, που είχαν επίσημη σχέση με άνδρες, ανέφεραν ότι κάνουν σεξ συχνότερα από τις γυναίκες, που είχαν επίσημη σχέση με άλλες γυναίκες. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες στην έρευνα έκαναν σεξ περίπου 16 φορές τον μήνα, αν ήταν ετεροφυλόφιλες, έναντι 10 φορών τον μήνα, αν ήταν ομοφυλόφιλες.

Τι προκαλεί αυτή τη διαφορά; Σύμφωνα με τη μελέτη, η εξήγηση είναι απλή: “Το σεξ που περιλαμβάνει μια πιο ποικίλη σεξουαλική συμπεριφορά βοηθάει τις γυναίκες να έχουν περισσότερους οργασμούς”, δήλωσε η δρ. Jozkowski στην εφημερίδα The Sun.






Περισσότερα: iatropedia

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου