Κωνσταντίνος Φραντζής: Αποκλειστική συνέντευξη στον δορυφόρο


Καταγωγή έχει από την Πάρο ενώ γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε διατροφολόγος, ωστόσο τον κέρδισε από πολύ νωρίς η μουσική. Τον πρωτοείδαμε στο Greek Idol το 2010 και έκτοτε η πορεία του είναι μόνο ανοδική. Τον είδαμε ωστόσο και στην τηλεόραση δίπλα στην Μαρία Σολωμού στο Μάνα Χ ουρανού. 

Μιλάμε φυσικά για τον Κωνσταντίνο Φραντζή τον οποίο συναντήσαμε και κάναμε μια κουβέντα μαζί του.

Κωνσταντίνε, σπούδασες διαιτολόγος και τελικά έγινες ένας πάρα πολύ καλός καλλιτέχνης. Πως φτάσαμε σε αυτή την μετάβαση; Ασχολείσαι και με τα δύο εξίσου;

Με την μουσική ξεκίνησα από τα 15 μου! Απλά πριν καταλήξω ότι θα ζήσω από αυτό πέρασα από πάρα πολλά στάδια, έκανα πολλές δουλείες και μια από αυτές ήταν να εργαστώ και σαν διαιτολόγος! Δεν ασχολούμαι πλέον με την διαιτολόγια απλά πάντα εφαρμόζω τις γνώσεις που πήρα από αυτήν στην καθημερινότητα μου!


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά σε είδαμε και στην τηλεόραση. Πως ήταν να δουλεύεις ανάμεσα σε τόσους ηθοποιούς;

Υπέροχη εμπειρία ! Ένα μεγάλο σχολείο για εμένα. Γνώρισα όμορφους ανθρώπους και έμαθα πράγματα μέσα από αυτό όπως και μέσα από κάθε καινούρια εμπειρία στη ζωή μου.


Ηθοποιός η τραγουδιστής;

Τραγουδιστής με υποκριτικές ικανότητες!


Έχει τύχει να ζοριστείς τόσο που να είπες "τέρμα ως εδώ;"

Τα όρια μου δεν εξαντλούνται  εύκολα  γιατί κάνω κάτι που λατρεύω  οπότε  έχω  αντοχή  να παλεύω ανεξάντλητη.


Ποια είναι η θέση σου απέναντι στα talent show;

Τα talent show αν κάποιος τα εκμεταλλευτεί σωστά είναι μέσο για να προβάλει το ταλέντο του. Αλλά η συνέχεια είναι καθαρά στο χέρι του καθενός.


"Αυτό που νιώθεις" Ανερχόμενη επιτυχία. Λίγα λόγια;

Ένα πολύ όμορφο τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους του Νικόλα Νικολάου ! Ετοιμαστείτε για το καλοκαιρινό που έρχεται ! Πιστεύω θα σας συντροφεύει σε αυτές τις διακοπές!


Αναμένουμε Κωνσταντίνε....


Ποια είναι τα επόμενα βήματα σου;

Όμορφα τραγούδια! Όμορφες συνεργασίες και πολύ μουσική..


Που σε συναντάμε σήμερα; 

Βρίσκομαι σε έναν ολοκαίνουριο χώρο στη Νέα Σμύρνη ονόματι «συνεργείο» κάθε παρασκευή και Σάββατο και κάνω και εμφανίσεις ανά την Ελλάδα!

Σε ευχαριστούμε πολύ Κωνσταντίνε και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία....Ακολουθεί η νέα δουλειά του Κωνσταντίνου:Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου