Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά της και την σκότωσε αλιγάτορας τεσσάρων μέτρων


Tραγικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 47χρονης Shizuka Matsuki από την Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν δέχθηκε την δολοφονική επίθεση ενός αλιγάτορα κατά τη διάρκεια περιπάτου μαζί με τα δύο σκυλάκια της.

Οι αρχές ανέφεραν ότι εντόπισαν το άψυχο σώμα της γυναίκας κοντά στην περιοχή όπου είχε αναφερθεί η εξαφάνισή της, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό της διαπίστωσε σημάδια από τα δόντια του ερπετού.

Μάλιστα, οι εξειδικευμένοι κυνηγοί αλιγατόρων που συνέβαλαν στις έρευνες εντόπισαν έναν αλιγάτορα μήκους τεσσάρων περίπου μέτρων, μέσα στο στομάχι του οποίου βρίσκονταν κομμένα μέλη της γυναίκας.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην βαλτώδη περιοχή Silver Lakes Rotary Nature Park στην πολιτεία της Φλόριντα, όπου θεωρείται δεδομένο πως διαβιούν χιλιάδες αλιγάτορες.

Η άτυχη γυναίκα είχε βγει για περίπατο μαζί με τα δύο σκυλάκια της, τα οποία εντοπίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα, ενώ ένα από αυτά θεωρείται βέβαιο πως πάλεψε με τον αλιγάτορα, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα από τα δόντια του ερπετού.
Περισσότερο υλικό: gazzetta
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου