Από 21/06/18 στους κινηματογράφους


Ένα κομμάτι της ιστορίας του Πάμπλο Εσκομπάρ έχουμε για αυτή την εβδομάδα σαν πρώτη και καλή επιλογή. Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει ωστόσο και ο Νίκος Καζαντζάκης για όσους δεν πρόλαβαν πέρυσι η για όσους θέλουν να δουν ξανά αυτή την μεγάλη παραγωγή.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Αγαπώντας τον Πάμπλο


Περίληψη
Η ταινία καταγράφει την άνοδο και πτώση του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, Πάμπλο Εσκομπάρ (ο βραβευμένος με Όσκαρ Χαβιέρ Μπαρδέμ), και την ερωτική του σχέση με τη διασημότερη δημοσιογράφο της Κολομβίας, Βιρχίνια Βαγιέχο (η βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ). Η ταινία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα της Βαγιέχο με τίτλο «Loving Pablo, Hating Escobar».
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα
Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Πίτερ Σκάρσγκαρντ
Διάρκεια: 168 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Η Συμμορία των 8



Περίληψη
Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες ... Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ (Κέιτ Μπλάνσετ). Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Κάλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι (Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Ριάνα) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Μπόναμ Κάρτερ). Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια - διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Χαθαγουέι), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος
Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουέι, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Ακουαφίνα, Ριάνα, Ελένα Μπόναμ Κάρτερ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ




Καζαντζάκης



Περίληψη
Ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας, Νίκος Καζαντζάκης, έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρά του. Αυτό είναι ακριβώς και ότι ο σκηνοθέτης σκοπεύει να επιτύχει με αυτήν την ταινία. Παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και το όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες, να αναδείξει τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές του αναζητήσεις.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής
Ηθοποιοί: : Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Αλέξανδρος Καμπαξής, Στέφανος Ληναίος, Μαρίνα Καλογήρου, Αργύρης Ξάφης, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Σκουλά, Νίκος Καρδώνης, Αμαλία Αρσένη, Γιούλικα Σκαφίδα, Ζέτα Δούκα, Alexandros Kollatos, Στάθης Ψάλτης
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου