Σοκ στην Άμφισσα. Νεκρή 13χρονη από πυροβολισμό


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάτοικος της περιοχής, το σπίτι του οποίου είχαν διαρρήξει, καταδίωξε τους δράστες  πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα το παιδί που βρισκόταν κοντά.

Ωστόσο νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως ο φαιρόμενος ως δράστης διαπληκτίστηκε με τους Ρομά όταν πέρασε από τον καταυλισμό τους πηγαίνοντας στο στάβλο του στο χωριό Προσήλιο. Αφού συνεπλάκη μαζί τους, πυροβόλησε με την καραμπίνα. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε στο πόδι ο Ρομά, το κορίτσι χτυπήθηκε στο κεφάλι.

Ο δράστης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην πόλη. Ο καταυλισμός των ρομά, στην περιοχή του ΚΤΕΟ θυμίζει καζάνι που βράζει τις τελευταίες ώρες.

Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας, βρίσκεται επί ποδός στο κέντρο της πόλης, στον καταυλισμό αλλά και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός της 13χρονης.

Οι ρομά ως αντίποινα έσπασαν το κατάστημα του επιχειρηματία ενώ βρήκαν και το αυτοκίνητό του το οποίο έκαψαν.

O φαιρόμενος ως δράστης έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία. Αυτή την ώρα η κατάσταση έχει ηρεμήσει, ωστόσο οι κάτοικοι φοβούνται πως θα ξημερώσει μια πολύ δύσκολη ημέρα και ζητούν την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης.Πηγή: tvstar
Share on Google Plus

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου