Το «The Walking Dead» χάνει τον πρωταγωνιστή του και όχι μόνο

   
Εδώ και οκτώ σεζόν έχει περάσει τα πάνδεινα! Αρρώστησε, πυροβολήθηκε, έχασε φίλους, έχασε τη γυναίκα του, στην τελευταία σεζόν έχασε και το γιο του. Ήρθε λοιπόν ο καιρός ο Ρικ Γκράιμς να βγει στη σύνταξη, καθώς με αποκλειστικό του δημοσίευμα το Collider.com ενημερώνει ότι ο ηθοποιός Άντριου Λίνκολν θα κάνει τις τελευταίες του εμφανίσεις στην επερχόμενη ένατη σεζόν του «The Walking Dead».

Ο βρετανός ηθοποιός, που ήταν ο κεντρικός ήρωας της σειράς από την πρώτη στιγμή, θα εμφανιστεί σε μόλις έξι ακόμη επεισόδια. Το δίκτυο AMC που προβάλλει τη σειρά στις ΗΠΑ (στην Ελλάδα προβάλλεται από το Fox) δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί επίσημα, ενώ δεν γνωρίζουμε με ποιον ακριβώς τρόπο ο χαρακτήρας του Ρικ Γκράιμς θα πει «αντίο». Το πιο πιθανό είναι με έναν ηρωικό θάνατο, αλλά δεν αποκλείεται απλά να μαζέψει ένα σακίδιο και να αποχωρήσει στο ηλιοβασίλεμα/ξημέρωμα. Με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής πάντως, θα βάζαμε τα λεφτά μας στο πρώτο ενδεχόμενο...

Παρόμοια τύχη θα έχει και η ηθοποιός Λόρεν Κόχαν, επίσης από τις παλιές καραβάνες της σειράς, που υποδύεται τη Μάγκι. Και εκείνη θα συμμετέχει σε έξι επεισόδια της επόμενης σεζόν, και μάλιστα μόνο στο πρώτο μισό της που αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Η Κόχαν έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με το δίκτυο ABC για τη σειρά «Whiskey Cavalier», της οποίας ο πιλότος άφησε καλές εντυπώσεις και πήρε έγκριση για μία σεζόν.

Το Collider αναφέρει επίσης ότι σε ρόλο πρωταγωνιστή θα αναβαθμιστεί ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες των φαν, ο Ντάριλ Ντίξον, που υποδύεται ο Νόρμαν Ρίντους. Ο τελευταίος θα πάρει γερή αύξηση, το ποσό της οποίας δεν διευκρινίζεται – το Deadline.com, ωστόσο, κάνει λόγο για νέο συμβόλαιο 20 εκατ. δολαρίων.

Αναμεταδίδουμε πάντα με κάθε επιφύλαξη. 


Περισσότερα: reader
Φώτο: Den of Geek

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου