Survivor 2 επεισόδιο 65: Ανατρεπτικός αγώνας ασυλίας - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση


Έναν μοναδικό και ανατρεπτικό αγώνα για την ασυλία παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της τετάρτης. Με προβάδισμα 6-1 υπέρ των διάσημων το παιχνίδι φαινόταν να καθαρίζει από νωρίς, ενώ όταν έφτασε στο 8-2 ήταν σχεδόν τελειωμένο. Οι μαχητές έκαναν όμως την ανατροπή με το σκορ να πηγαίνει από 8-5 σε 9-6 και αφού το έφεραν στο 9-9, πήραν και την νίκη. 

Ακολούθησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας από το οποίο εξαιρέθηκε η Κατερίνα Δαλάκα που κέρδισε την ασυλία λόγο επίδοσης της εβδομάδας που πέρασε. Την δεύτερη ασυλία πήρε η Εύη Σαλταφερίδου που κέρδισε στο αγώνισμα.

Τέλος είδαμε το συμβούλιο όπου για αρχή μάθαμε ότι οι πολυτιμότεροι παίκτες των μαχητών, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, θα απολαύσουν φιλέτο ψαριού με συνοδεία πατατοσαλάτας. Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Χάρης  και η Μελίνα, στην συνέχεια υπήρξε ένταση στους διάσημους ανάμεσα στον Σώζων και την υπόλοιπη ομάδα ενώ ακολούθησε η ψηφοφορία από την οποία βγήκε πρώτος υποψήφιος ο Σώζων. Η Εύη επέλεξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Στέλιο  και η Κατερίνα τον Νάσο.


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου