Θρίαμβος του Κάριους στα social media


Η ειλικρινής συγγνώμη του keeper της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, για τα λάθη στον τελικό του Champions League, έκανε τον κόσμο να στραφεί υπέρ του, καθώς μέσα σε τρεις μέρες ανέβηκε κατά 1.1 εκατ. followers.

Ο Γερμανός, πρώην άσος της Μάιντς, στον τελικό του Κιέβου έδωσε την μπάλα στον Μπενζεμά για το 1-0 και την έχασε μέσα από τα χέρια του στο σουτ από τα 32 μέτρα του Μπέιλ για το 3-1, βοηθώντας σε κάποιο βαθμό την Ρεάλ να κατακτήσει το τρίτο σερί Champions League. Οι αντιδράσεις ήταν άσχημες από πολύ κόσμο, όμως υπήρξαν άλλοι που τον στήριξαν από την αρχή, με αντίπαλους παίκτες αλλά και ομάδες εκτός Αγγλίας να είναι δίπλα του και να του λένε ότι είναι καλός keeper. Ο,τι και αν συμβεί στο άμεσο μέλλον με την Λίβερπουλ, ο Κάριους, που γίνεται 25 σε λίγες μέρες, έχει ένα όφελος.

Και δεν είναι μόνο το μάθημα που πήρε αλλά ότι κέρδισε σοβαρό αριθμό από followers στα social media. Οπως προέκυψε, στο Instagram μέσα σε τρεις μέρες 'τσίμπησε' 908.000, είχε δηλαδή αύξηση της τάξης του 92.02%, στο twitter 91.000, ανεβαίνοντας κατά 24.7% και στο facebook εξασφάλισε 88.400 επιπλέον, βρισκόμενος συν 55.74%. Τα λάθη του δηλαδή, του απέφεραν 1.1 εκατ. followers συνολικά, κάτι το οποίο αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι τα social media έχουν δύο πρόσωπα...

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου