Ανακαλύψτε το νέο περιβάλλον χρήσης EMUI 8.1 των smartphones της Huawei


Παράλληλα με τα νέα μοντέλα της τελευταίας σειράς P, η Huawei παρουσίασε την καινούρια έκδοση 8.1 του συστήματος Emotion UI. Με μία νέα εφαρμογή κάμερας που πλεονεκτεί ακόμα περισσότερο από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, άνετο και ασφαλές ξεκλείδωμα μέσω σάρωσης του προσώπου του χρήστη, μία καινούρια γκαλερί φωτογραφιών και πλήθος καινοτόμων λειτουργιών, έρχεται να προσφέρει μία ανανεωμένη εμπειρία χρήσης.

Το νέο EMUI 8.1 βασίζεται στο Android 8.1 και συνεργάζεται άψογα με τον ολοκαίνουριο Kirin 970 που διαθέτουν τα Huawei P20 και Huawei P20 Pro και χαρακτηρίζεται από πολλές και σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη έκδοσή του (8.0) που έκανε την εμφάνισή της στο Mate 10 το φθινόπωρο του 2017.

Το ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη έχει πλέον προσαρμοστεί στην οθόνη FullView ώστε να εκμεταλλεύεται κάθε της pixel. Τα δε πλήκτρα πλοήγησης μπορούν να κρυφτούν, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την επιφάνεια της οθόνης, τη στιγμή που η προβολή με οριζόντιο προσανατολισμό γίνεται απολαυστικότερη χάρη στην αναλογία διαστάσεων 18:9.
Περισσότερα: techgear
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου