Παίζουν με την... φωτιά στον Παναθηναϊκό, στην έξοδο ο Λουσιάνο!


Ο Παναθηναϊκός της απαγόρευσης μεταγραφών και του -6 δεν κρατά στο ρόστερ τον πιο ποιοτικό παίκτη του, με τον Λουσιάνο να μένει ελεύθερος τις επόμενες ημέρες εξαιτίας του κασέ του!

Η σμίκρυνση του Παναθηναϊκού συνεχίζεται από την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου! Οι «πράσινοι» που θα ξεκινήσουν το επόμενο πρωτάθλημα με -6 και απαγόρευση μεταγραφών, δεν είχαν περιθώρια να χάσουν ούτε έναν ποδοσφαιριστή από όσους δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Κι, όμως, ο Λουσιάνο, ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ αναμένεται να μείνει ελεύθερος εξαιτίας των απολαβών του! Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου βρίσκεται στην Αθήνα, δεν δέχθηκε την μείωση στο συμβόλαιο του παίκτη(στον οποίο η ΠΑΕ φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο και δεν τον πλήρωνε όσο ήταν τραυματίας) και είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, για τους διοικούντες δεν παίζει κανέναν ρόλο η εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός του χρόνου πάνω στο χορτάρι, στην πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας του. Το μόνο που μετράει είναι οι αριθμοί. Και από την στιγμή που ο Λουσιάνο είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο, δεν είχε θέση στην χρονιά που έρχεται...

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου