Χωρίς προπονητή, περιμένοντας τον Αλαφούζο


Ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Πανιώνιο, τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι μόνες ομάδες της Σούπερ Λιγκ που δεν έχουν ακόμη προπονητή! Η επιστροφή του μεγαλομετόχου από το εξωτερικό θα τελειώσει το θέμα Δώνη. Στην Αθήνα ο Πιενγκπονσάντ.

Το ημερολόγιο θα δείξει 1η Ιουνίου και εκτός από τα πολλά διοικητικά και οργανωτικά του προβλήματα, ο Παναθηναϊκός καθυστερεί υπερβολικά να κλείσει το θέμα του προπονητή. Μάλιστα, οι «πράσινοι» ανήκουν στις ομάδες που δεν έχουν ακόμη βρει τον άνθρωπο που θα ηγηθεί από τον πάγκο. Όπως συμβαίνει στον Πανιώνιο(αν και είναι τυπικό το θέμα του Ανιγκό), στον Λεβαδειακό και στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Η σημερινή συνάντηση του Νταμπίζα με τον Δώνη έφερε τις δύο πλευρές πιο κοντά από ποτέ στην τελική συμφωνία αλλά το θέμα «κολλάει» και δεν ολοκληρώνεται εδώ και τώρα όπως θα έπρεπε, εξαιτίας της έγκρισης που περιμένουν άπαντες στην ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Κάτι που θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει και να έχει ο Παναθηναϊκός προπονητή και να ξεκινήσει το «χτίσιμο» σε μία χρονιά που θα είναι η πιο δύσκολη στην ιστορία του συλλόγου. Με -6 στην αρχή, με απαγόρευση μεταγραφών και ένα ρόστερ με τεράστια κενά και ελάχιστη ποιότητα!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται στο εξωτερικό και η άφιξή του αναμένεται να τελειώσει θετικά ή αρνητικά το ζήτημα Δώνη, μετά την επαφή που θα έχει με τον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ, Νίκο Νταμπίζα που κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα μεγάλα θέματα!

Πάντως, αύριο Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα ο Παϊρόι Πιενγκπονσάντ. Ο Ταϊλανδός εκπρόσωπος της «Panasia» θα έχει συνάντηση με τον Αλαφούζο για τον έλεγχο που γίνεται στην ΠΑΕ ενώ θα συνοδεύεται από τον γιο του, Πιτ.

«Πόρτα» από ΠΑΟΚ για Κάτσε-Μυστακίδη

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον ΠΑΟΚ για παραχώρηση των Κάτσε και Μυστακίδη ενόψει της νέας σεζόν. Η απάντηση ήταν αρνητική, καθώς στο «τριφύλλι» ήθελαν και τους δύο παίκτες πληρωμένους από τον «δικέφαλο».

Αν δεν αλλάξει η προσφορά από το «πράσινο στρατόπεδο», τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στο Κορωπί οι δύο ποδοσφαιριστές.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου