Έρχεται το εσώρουχο που δεν χρειάζεται πλύσιμο


Για όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους με νορμάλ συνήθειες υγιεινής, η αλλαγή εσωρούχου αποτελεί αδιαμφισβήτητα καθημερινή υπόθεση.

Μια εταιρεία από τη Δανία όμως προσδοκά να ανατρέψει τις αντιλήψεις μας σχετικά με τη χρήση και τη συχνότητα αλλαγής του εσώρουχου, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της εξοικονόμησης νερού και του ρεύματος που καταναλώνουν τα πλυντήρια. 

Τα εσώρουχα που πρόκειται να βγάλει στην αγορά η Organic Basics είναι κατασκευασμένα με τεχνολογία Αργύρου που υποτίθεται ότι σκοτώνει το 99,9% των βακτηριδίων, εξαλείφοντας συνεπώς και τις δυσάρεστες οσμές. 

Τα νέα οικολογικά εσώρουχα της σειράς SilverTech 2.0 θα μπορούν να φοριούνται επί εβδομάδες ολοκληρες χωρίς να χρειάζονται άλλαγμα, ισχυρίζεται η εταιρεία, ενώ θα είναι έξτρα άνετα, με ειδικές οπές εξαερισμού στις περιοχές όπου συγκεντρώνεται ιδρώτας.

Η Organic Basic βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης επενδυτών ώστε να ξεκινήσει την παραγωγή των πρωτοποριακών της εσωρούχων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιμικροβιακός άργυρος που έχει χρησιμοποιηθεί στα πρωτότυπα είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιεί η NASA για τον καθαρισμό του νερού στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Πηγή: protothema
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου