Στιγμές τρόμου για μαθητές σε σχολική εκδρομή στον Βόλο: Δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους


Τον τρόμο έζησαν μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Φιγαλείας όταν κατά τη διάρκεια εκδρομής στο Βόλο, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων.

Το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη στις 3 Μαΐου, είχε ως αποτέλεσμα δυο εκ των μαθητών να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου. Η είδηση της επίθεσης αναστάτωσε τους γονείς, πολλοί εκ των οποίων ήταν έτοιμοι να σπεύσουν στο Βόλο φοβούμενοι για τις ζωές των παιδιών τους. Ωστόσο, οι συνοδοί καθηγητές τους διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας και ειδικότερα για τους δυο μαθητές που είχαν πάει στο Νοσοκομείο από το οποίο αποχώρησαν μόλις τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την εκδρομή αυτή οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Φιγαλείας θα τη θυμούνται για καιρό. Οι 22  μαθητές και τρεις καθηγητές- συνοδοί ξεκίνησαν την Πέμπτη 3 Μαϊου το πρωί για τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Βόλο και στο Πήλιο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ, όταν μετά το φαγητό και τη βόλτα τους στο Βόλο επέστρεφαν στο ξενοδοχείο. Στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στο λιμάνι, κοντά στην «Καπναποθήκη Παπαστράτου» εκεί όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δέχθηκαν ξαφνικά, επίθεση από περίπου 15 με 20 άτομα που φορούσαν κουκούλες. Οι δράστες προσέγγισαν τους μαθητές με ποδήλατα και σκέιτμπορντ με σκοπό να αρπάξουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.






Περισσότερα: protothema

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου