Από 24/05/18 στους κινηματογράφους


Με ένα ακόμα κεφάλαιο κάνει την εμφάνισή της στον κινηματογράφο η επόμενη ταινία Star Wars. Η Ιστορία του Solo έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρων του κοινού μαζί με το Deadpool που συνεχίζει να σπάει ταμεία αλλά και την πέμπτη συνέχεια της κωμωδίας Taxi.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Με Αγάπη, Σάιμον


Περίληψη
Όλοι αξίζουν μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Για τον 17χρονο Σάιμον Σπάιερ όμως τα πράγματα είναι λίγο περισσότερο πολύπλοκα: Ακόμα δεν έχει πει στους γονείς ή στους φίλους του πως είναι ομοφυλόφιλος και δεν έχει ιδέα για την πραγματική ταυτότητα του ανώνυμου συμμαθητή του που έχει ερωτευτεί μέσω διαδικτύου. Η προσπάθεια να λύσει αμφότερα τα προβλήματα αποβαίνει αστεία, τρομακτική και του αλλάζει μια για πάντα τη ζωή. Σκηνοθετημένο από τον Γκρεγκ Μπερλάντι (Νεανικές Ανησυχίες, Brothers & Sisters), σε σενάριο του Άιζακ Άπτεϊκερ και της Ελίζαμπεθ Μπέργκερ (This is Us) και βασισμένο στο διεθνώς αναγνωρισμένο βιβλίο της Μπέκι Αλμπερτάλι, το «Με Αγάπη, Σάιμον» είναι μια αστεία, ειλικρινής ιστορία ενηλικίωσης για το ταξίδι τού να βρεις τον εαυτό σου και να ερωτευτείς.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπερλάντι
Ηθοποιοί: Νικ Ρόμπινσον, Κάθριν Λάνγκφορντ, Αλεξάντρα Σιπ, Χόρχε Λέντεμποργκ, Μάιλς Χάιζερ, Κίναν Λόνσντεϊλ, Λόγκαν Μίλερ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζος Ντουχάμελ, Τόνι Χέιλ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ




Solo: A Star Wars Story


Περίληψη
Ανεβείτε στο Millennium Falcon για ένα ταξίδι σ’ ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά στο Solo: A Star Wars Story, μια καινούρια ιστορία με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του γαλαξία. Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ
Ηθοποιοί: Εμίλια Κλαρκ, Άλντεν Έρενραϊχ, Θάντι Νιούτον, Γούντι Χάρελσον, Ντόναλντ Γκλόβερ, Πολ Μπέτανι, Τζον Φαβρό
Διάρκεια: 125 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Taxi 5



Περίληψη
Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας. Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Ζιλμπέρτ, που είναι πια Δήμαρχος της πόλης (αλλά πάντα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις), του αναθέτει να σταματήσει τη δράση της «Ιταλικής Συμμορίας» που ληστεύει κοσμηματοπώλες και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη σε μια γρήγορη Ferrari. Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού Uber στη Μασσαλία που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον βοηθήσει.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Φρανκ Γκασταμπίντ
Ηθοποιοί: Φρανκ Γκασταμπίντ, Μαλίκ Μπενταλά, Μπερνάρ Φαρσί
Διάρκεια: 102 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Nina



Περίληψη
Η εξαιρετική ζωή και επαγγελματική πορεία μιας από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές στην ιστορία, της Νίνα Σιμόν, ξεδιπλώνεται στην βιογραφική αυτή ταινία, που έχει στην καρδιά της μια σπάνια και δυνατή ερωτική ιστορία. Ξεκινώντας την δεκαετία του ’90 στη Γαλλία, και πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο και σε σημαντικές στιγμές της ζωής της Σιμόν, η ταινία καταγράφει, μέσα από την καταπληκτική της μουσική, την ιστορία μιας μουσικής ιδιοφυΐας που τελικά βρίσκει την αγάπη και την γαλήνη.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σίνθια Μορτ
Ηθοποιοί: Ζόι Σαλντάνα, Ντέιβιντ Ογιέλοουο
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου