Σάλος με Ισπανό Youtuber που έδωσε σε άστεγο μπισκότα με γέμιση οδοντόκρεμας


Τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φάρσα ενός Ισπανού Youtuber, ο οποίος αποφάσισε για πλάκα να χαρίσει σε άστεγο ένα κουτί με μπισκότα, από τα οποία είχε αφαιρέσει την γέμιση και την είχε αντικαταστήσει με οδοντόκρεμα.

Ο 19χρονος Kanghua Ren, ο οποίος κάνει καριέρα ανεβάζοντας χιουμοριστικά βίντεο στην δημοφιλή πλατφόρμα του Υoutube έχοντας περίπου 1 εκατομμύριο ακολούθους, αποφάσισε να δώσει το κουτί με τα μπισκότα στον 52χρονο άστεγο άντρα από τη Ρουμανία, όμως το ιντερνετικό κοινό δεν βρήκε καθόλου αστεία την έμπνευσή του να εκμεταλλευτεί τον πόνο και την αδυναμία ενός ανήμπορου συνανθρώπου του για να κερδίσει μερικά κλικ και likes γαι το προσωπικό του όφελος.

Βέβαια, το θέμα δεν έμεινε μόνο στην αντίδραση του κοινού, καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο και την πρωτοφανή κατακραυγή, οι ισπανικές αρχές άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση, φτάνοντας στα ίχνη του 19χρονου.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα El Pais, o 19χρονος προσπάθησε να δωροδοκήσει το θύμα του για να μην μιλήσει για το συμβάν, όμως η ευρεία διάδοση της υπόθεσης δεν ήταν με το μέρος του Ren.

Οι ισπανικές αρχές διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε αποκομίσει χρηματικό όφελος από την δημοσιοποίηση του βίντεο στον λογαριασμό του, που έφτασε τα 2.100 ευρώ και πλέον  ζητούν την καταδίκη του σε 2 χρόνια φυλάκιση αλλά και την καταβολή αποζημίωσης ύψους 30.000 ευρώ στον άστεγο άντρα.

Ο ίδιος ο Youtuber απολογήθηκε δημόσια για το συμβάν, τονίζοντας ότι η ηλικία κι η ανωριμότητά του προκάλεσαν την κακόγουστη φάρσα του, ενώ εμφανίσιτηκε μετανιωμένος κι έτοιμος να επανορθώσει, όμως η κοινή γνώμη δεν δείχνει διάθεση συγχώρεσης του νεαρού.






Πηγή: gazzetta

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου