Όλα δείχνουν άμεσο deal με Μάρτινς!


Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει προχωρήσει την υπόθεση του Πέδρο Μάρτινς και όλα δείχνουν ότι ο πρώην τεχνικός της Γκιμαράες μπορεί να πιάσει άμεσα και τυπικά Λιμάνι.


Εδώ και περίπου δύο ημέρες το όνομα του Πέδρο Μάρτινς έχει μπει για τα καλά στο... κάδρο του Ολυμπιακού. Ο 47χρονος προπονητής που έχει την φήμη και το καλό όνομα αλλά και τις συστάσεις ότι φτιάχνει ομάδες από το... μηδέν δείχνει να έχει αποκτήσει για τα καλά τον πρώτο λόγο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τη νεότερη πληροφόρηση ο Μάρτινς, λάτρης του 4-2-3-1, έχει προχωρήσει αισθητά τις επαφές του με τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν άμεσα deal για να αναλάβει πια και τυπικά. Ο Μάρτινς αποτελεί διακαή πόθο του Ολυμπιακού από πέρυσι και ενώ έχει επιχειρήσει να τον κλείσει σε τουλάχιστον ακόμα δύο περιπτώσεις.

Ως βοηθός προπονητή έχει δουλέψει στην Βιτόρια Σετουμπάλ και την Πόρτο και επίσης στην Μπελενένσες. Ως πρώτος προπονητής στην Ουνιάο Λάμας, την Λουρόσα, την β' ομάδα της Μαρίτιμο, την Μαρίτιμο, τη Ρίο Άβε και μετά στη Γκιμαράες. Το πλήρες όνομά του είναι Πέδρο Ρουί Ντα Μότα Βιέιρα Μάρτινς και είναι γεννημένος στις 17 Ιουλίου του 1970 στην Σάντα Μαρία Ντα Φέιρα. Μέσο όρο παραμονής σε ομάδα έχει 1,66 έτος.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου