Ο ασυμβίβαστος Ιβάν και ο μοναδικός στόχος


Κανένας συμβιβασμός με τη δεύτερη θέση δεν υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα, απαντώντας στο κλίμα εφησυχασμού, που δημιουργείται σκοπίμως…


Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια προσπάθεια να παρουσιαστεί προς τα έξω ένα κλίμα εφησυχασμού στις τάξεις του ΠΑΟΚ και συμβιβασμού των «ασπρόμαυρων» με τη δεύτερη θέση, ενώ ακόμη τα πάντα είναι ανοικτά σ’ ότι αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Αυτό το κλίμα έχει μεταφερθεί στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όπως έλεγε σήμερα τους στενούς συνεργάτες του, όχι μόνον δεν τον βρίσκει σύμφωνο, αντιθέτως πιστεύει και θέλει «η ομάδα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική να παλέψει με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα».

Γενικότερα, όπως έλεγαν οι άνθρωποι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, «δε δέχεται και δεν συμβιβάζεται με συζήτηση που θα αφορά μικρότερους στόχους», επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του για «νοοτροπία πρωταθλητή» και σε καμία περίπτωση εφησυχασμό.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ανακριβή δημοσιεύματα, που εμφάνιζαν την άμεση συνεργάτιδα του κ. Σαββίδη, Μαρία Γκοντσαρόβα, να έχει μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την επιβράβευση τους σε περίπτωση κατάκτησης της δεύτερης θέσης και του κυπέλλου, με ότι έχει υποσχεθεί η διοίκηση ως πριμ πρωταθλήματος.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου