Το θρίλερ της Ευρώπης


Μετά την σημερινή μαγεία της Τρίπολης, με το Αστέρα να ανατρέπει το 0-1 του Απόλλωνα και με δύο γκολ στο 82′ και στο 84′ να κερδίζει με 2-1, σε συνδιασμό με τη νίκη της Ξάνθης με 1-0 επί της Λάρισας, παίζει ένα… θρίλερ για την 5η ομάδα, που θα βγει στην Ευρώπη!

Στην 5η θέση, που οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ισοβαθμούν Αστέρας και Ξάνθη με 42 βαθμούς.

Την τελευταία αγωνιστική, παίζουν Παναθηναϊκός – Ξάνθη και Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης.

Στην μεταξύ τους ισοβαθμία, ευνοείται o Aστέρας Τρίπολης. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα (0-0 και 1-1), οπότε μετρά η συνολική διαφορά των γκολ, με τον Αστέρα να είναι στο +13 (37-24) με την Ξάνθη στο 0 (29-29).

Αυτό σημαίνει ότι για να βγει η Ξάνθη στην Ευρώπη πρέπει να φέρει στην τελευταία αγωνιστική καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αστέρα…

Τα κριτήρια στις ισοβαθμίες

– Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.

– Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

– Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στους μεταξύ τους αγώνες που έχει η κάθε ομάδα.

– Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

thessports.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου