Ερχεται και παίρνει αποφάσεις…


Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, ίσως αποδειχθεί σημαντική και για πολλά ανοικτά θέματα, που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του «Δικεφάλου».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται την Κυριακή (15/4) να βρίσκεται, μετά από αρκετό καιρό, στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία του πάντοτε παίζει το δικό της ρόλο καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις μελλοντικές κινήσεις της ομάδας, με την ποδοσφαιρική σεζόν να πλησιάζει προς το τέλος, αλλά και την επόμενη να βρίσκεται «προ των πυλών».

Ένα σημαντικό θέμα, το οποίο ενδεχομένως να λυθεί αν όχι τώρα, μέσα στο προσεχές διάστημα, αφορά την ανανέωση (με καλύτερους όρους) του συμβολαίου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι δεδομένο ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αυτή η απόφαση έχει ληφθεί και μια πρώτη συζήτηση έχει γίνει μεταξύ της διοίκησης και του 48χρονου προπονητή, ο οποίος περιμένει κάποια στιγμή να συναντηθεί και να συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για την ανανέωση της συνεργασίας με την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου