Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών: Απρίλιος 2018


Ο φετινός Απρίλιος είναι παραδόξως ο μήνας με τις λιγότερες κυκλοφορίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη αναμένεται να αποζημιωθούμε με τα God of War και Yakuza 6 που ξεχωρίζουν από τα games του μήνα. Η αρχή γίνεται με το Skyrim VR στα PC στις 2 Απριλίου και με το free-to-play MMORPG TERA σε PS4 και Xbox One, μία ημέρα μετά. Ακόμη, στις 6 Απριλίου, το Survival Adventure Impact Winter μεταφέρεται και σε PS4 και Xbox One.

Στις 10 Απριλίου κυκλοφόρησε το Extinction, το οποίο πήρε άφθονο hype στα πρώτα τρέιλερ αλλά τα gameplay videos δεν έδειξαν κάτι το εξαιρετικό ή πρωτότυπο, περισσότερο δε στην κίνηση του χαρακτήρα. Ωστόσο, μοιραία σε σχέση με τις άλλες κυκλοφορίες ξεχωρίζει λόγω των γιγαντόσωμων εχθρών που απαιτούν ειδική τακτική για να νικηθούν.

Στις 11 Απριλίου το Hellblade ήρθε στο Xbox One με υποστήριξη HDR και επιλογή ανάμεσα σε τρεις ποιότητες ανάλυσης. Ακολουθεί το Adventure/Survival Horror We Happy Few.

Στις 17 Απριλίου θα δούμε το Yakuza 6. Εκεί ο Kazuma Kiryu συλλαμβάνεται από την αστυνομία για τα εγκλήματά του και αποφασίζει να εκτείσει ποινή φυλακισης, ωστόσο όταν αφήνεται ελεύθερος ανακαλύπτει ότι η Hakura έχει εξαφανιστεί. Στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα παίζετε σε ένα open world περιβάλλον με το σύστημα μάχης να παραμένει Arcade. Τα minigames είναι ένα από τα highlights καθώς περιέχουν τίτλους της Sega που λατρέψαμε στα coin-op.

Το God of War ξεχωρίζει από τα νέα releases του μήνα στις 20 Απριλίου. Η νέα περιπέτεια του Kratos έρχεται στο PS4 με κάμερα στο ύψος του ώμου, περισσότερα RPG στοιχεία και gameplay λίγο πιο open world απ' ότι το έχουμε συνηθίσει. Το σενάριο μας μεταφέρει στη Σκανδιναβική μυθολογία, ενώ θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά τον Ατρέα, γιο του Kratos.

Ο τελευταίος αξιόλογος τίτλος του μήνα είναι το Battletech. Το Turn-Based Strategy για PC και Mac θα έρθει στις 24 Απριλίου. 

Δείτε αναλυτικά τις σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες  εδώ: gameworld
Φώτο: BAYFONİ

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου