Φονικό στην Ορόκλινη: Γιος σκότωσε τον πατέρα


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10:10 χθες βράδυ λήφθηκε μήνυμα για τραυματισμένο πρόσωπο σε σπίτι στην Ορόκλινη. Συγκεκριμένα, 82χρονη γυναίκα ειδοποίησε ότι ο γιος της,  Στηβ Ανδρέα Ιωάννου, 62 χρόνων είχε τραυματιστεί με μαχαίρι. Στη σκηνή έφτασε άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι γιατρών ο άτυχος 62χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Το θύμα έφερε, σύμφωνα με τους γιατρούς, τραύματα που είχαν προκληθεί από μαχαίρι, στην αριστερή μεσαία μασχαλιαία γραμμή, στο αριστερό πλαϊνό θωρακικό τοίχωμα, στο αριστερό ισχίο, και στο κάτω μέρος της πλάτης.

Στη σκηνή μετέβησαν ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Λάρνακας και ο Υπεύθυνος του Σταθμού Ορόκλινης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του Τζόρτζ Στήβεν Ιωάννου 34 χρόνων. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, είχε προηγηθεί λογομαχία και κατόπιν ο γιος επιτέθηκε στον πατέρα με μαχαίρι χτυπώντας τον στο στήθος στα πλευρά και στην πλάτη, και στη συνέχεια έφυγε πεζός.

Ο φερόμενος ως δράστης, εντοπίστηκε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και συνελήφθη.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και φρουρείται και η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λάρνακας.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Φώτο: philenews

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου