Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 95-67


Με τον... διαστημικό Νικ Καλάθη να κάνει όργια (11π., 16 ασ.), με ονειρεμένο ξεκίνημα 20-0 και με υπερηχητικό Τζέιμς (24 π., 8ρ), ο Παναθηναϊκός επικράτησε δια περιπάτου με 95-67 της Ρεάλ Μαδρίτης και άνοιξε... το σκορ στον δρόμο προς το Βελιγράδι!

EuroLeague playoffs; Μήπως... μπερδεύτηκαν οι «πράσινοι» με τα NBA playoffs;

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την ΑΠΟΛΥΤΗ εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι των playoffs κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και έστειλε ηχηρό μήνυμα στο... Βελιγράδι για την μετακόμισή του στην σερβική πρωτεύουσα στα τέλη του επόμενου μήνα.

Ναι. Είναι πρώιμο να το πει κάποιος, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν του την ματσάρα που έκανε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, έχει κάθε λόγο να το βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού του. Έναν χρόνο μετά το «πατατράκ» από τη Φενέρ, ο Παναθηναϊκός δεν έπεσε στην ίδια παγίδα και φρόντισε να δείξει ποιος (θα) είναι το αφεντικό στη σειρά.

Το εκκωφαντικό 95-67 του πρώτου προημιτελικού αποτυπώνει όλα όσα συνέβησαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να... ανοίγουν το σκορ (1-0) και να κάνουν το πρώτο βήμα (από τα τρία που χρειάζονται) για το εισιτήριο του φετινού Final 4! Παράλληλα έβαλαν τέλος σε ένα... αρνητικό ρεκόρ που είχε δημιουργηθεί στα playoffs καθώς αυτή ήταν η πρώτη τους νίκη ύστερα από 1.094 μέρες και επτά σερί ήττες!

Ο Νικ Καλάθης ήταν και πάλι... απολαυστικός σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας και playoffs με τις 16 ασίστ που μοίρασε. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν «σταθερή αξία» με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε τα πάντα, ειδικά στην άμυνα!

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου