Ρεάλ - Παναθηναϊκός 81-74


Ο Παναθηναϊκός έχασε μια τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-1 στη σειρά με τη Ρεάλ και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 ωστόσο παρά την ήττα του με 81-74 έδειξε ότι μπορεί να «χτυπήσει» το Game 4 και να ξαναφέρει τους Μαδριλένους στο ΟΑΚΑ!

Άραγε θα έχει πάλι την ίδια ευκαιρία; Θα βρει την Ρεάλ στην ίδια κατάσταση και σε δύο ημέρες (27/4) για να «χτυπήσει» το ματς στη Μαδρίτη; Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-1 στη σειρά και να αποκτήσει δύο φορές το δικαίωμα να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Final 4.

Πλέον θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο ωστόσο απέδειξε ότι μπορεί να νικήσει μέσα στο «WiZink Center» και να ξαναφέρει τη σειρά με τη Ρεάλ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την επόμενη εβδομάδα. Εκείνος που «έκοψε» τα πόδια των «πρασίνων» ήταν ο Τζέισι Κάρολ στα 50'' πριν από το τέλος με τριποντο πραγματική... μαχαιριά κι ενώ το σκορ ήταν 73-72! Ο Αμερικανός πήρε και το φάουλ και με ένα τετράποντο από το... πουθενά έριξε τον Παναθηναϊκό στο καναβάτσο.

Ένα ματς όπου ο Παναθηναϊκός κοίταξε τη Ρεάλ στα μάτια και έχασε το ματς (πραγματικά όμως) στις λεπτομέρειες. Ο Νικ Καλάθης ήταν συγκλονιστικός έχοντας 26 πόντους με 4/9 τρίποντα και 4 ασίστ, ενώ ο Μάικ Τζέιμς τον ακολούθησε σε απόδοση, αλλά θα μπορούσε να ήταν πιο ουσιαστικός σε κάποια κομβικά σημεία του αγώνα. Όμως ο Κάρολ σε πρώτη φάση και ο Γιουλ σε δεύτερη χάρη σε οκτώ σερί πόντους ήταν εκείνοι που οδήγησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην δεύτερη νίκη της.


gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου