Μαν. Σίτι - Σουόνσι 5-0


Η Σίτι σφράγισε την κούπα στο... Ολντ Τράφορντ και στο Ετιχαντ ήρθε η αποθέωση! Οι Πολίτες διέλυσαν με 5-0 τη Σουόνσι και οι οπαδοί της πανηγύρισαν την 3η κούπα στην Premier League.

Ο τίτλος σφραγίστηκε την προηγούμενη Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ και απόψε ήρθε η στιγμή της αποθέωσης! Η Σίτι με τον αέρα της πρωταθλήτριας διέλυσε με 5-0 τη Σουόνσι και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της στο Ετιχαντ! Απίθανο τέρμα του Ντε Μπρόινε, επέστρεψε στη δράση έπειτα τον Σεπτέμβρη ο Μεντί. Στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού η Σουόνσι.

Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά με το καλημέρα της αναμέτρησης, η κατοχή ξεπέρασε το 80% και η Σουόνσι έμεινε απλά σε ρόλο παρατηρητή. Ετσι, μόλις στο 12ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ. Ο Στέρλινγκ με ωραία πάσα βρήκε τον Σίλβα, ο οποίος με απίθανο τελείωμα πέτυχε το 1-0!  Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο χτύπημα. Ο Σίλβα συνεργάστηκε ιδανικά με τον Ντελφ, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Στέρλινγκ από κοντά βρήκε για 18η φορά φέτος δίχτυα στην Premier League. Το απίθανο είναι, πως η Σίτι άλλαξε 542 πάσες στο α' 45λεπτο, κάτι που είχε να συμβεί στην Premier από τη σεζόν 2003-04.

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, η Μάντσεστερ ήταν καταιγιστική, έκανε ό,τι ήθελε τους Ουαλούς και στο 54' ο Ντε Μπρόινε πέτυχε με εξαιρετικό σουτ ένα από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς. Στο 63ο λεπτό, ο Στέρλινγκ ανατράπηκε και ο Ζεσούς βρέθηκε στην άσπρη βούλα. Ο Βραζιλιάνος βρήκε το δοκάρι, η άμυνα της Σουόνσι δεν αντέδρασε και ο Μπερνάρντο Σίλβα πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 88' ο Τουρέ γύρισε τον χρόνο πίσω, με απίθανη ασίστ βρήκε τον Ζεσούς και ο Βραζιλιάνος με υπέροχη κεφαλιά

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου