Αυτή είναι η 43χρονη που έχασε την ζωή της στο αεροσκάφος που έπαθε αποσυμπίεση


Η Τζένιφερ Ριόρνταν ήταν η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο όταν τη «ρούφηξε» το παράθυρο σε μια πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Ντάλας.

Η Τζένιφερ, η οποία σχεδόν απορροφήθηκε από το αεροπλάνο, καθώς δημιουργήθηκε αναρρόφηση στην καμπίνα, ήταν 43 ετών, μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν ως διευθυντικό στέλεχος σε επιχείρηση.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, είχε ταξιδέψει για δουλειές στη Νέα Υόρκη και από εκεί θα πήγαινε στο σπίτι της στο Νέο Μεξικό.


Σύμφωνα με συνεπιβάτες της όταν έσπασε το παράθυρο μετά από βλάβη στον κινητήρα, η 43χρονη βρέθηκε από την μέση και πάνω έξω από αυτό, την ίδια στιγμή που οι διπλανοί της προσπάθησαν να την τραβήξουν από τα πόδια για να μην φύγει ολόκληρη.

Μάλιστα σε μια καταγραφή συνομιλιών μεταξύ του πιλοτηρίου και των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, ένα άγνωστο μέλος του πληρώματος ανέφερε ότι υπήρχε μια τρύπα στο αεροπλάνο και «κάποιος βγήκε έξω».

Στη συνομιλία ανέφερε πως ένας άντρας με καουμπόικο καπέλο έσπευσε προς τα εμπρός για να τραβήξει μία γυναίκα – δηλαδή την Τζένιφερ- η οποία είχε βγει σχεδόν έξω από το παράθυρο.

«Ήταν έξω από το αεροπλάνο. Δεν μπορούσε να την πιάσει μόνος του κι έτσι ένας άλλος κύριος τον βοήθησε να την τραβήξει μέσα στο αεροπλάνο» είπε ένας άνδρας από το πιλοτήριο.

Στην συνέχεια οι επιβάτες αγωνίστηκαν για να κλείσουν με κάποιο τρόπο την τρύπα, ενώ παράλληλα έκαναν καρδιοπνευμονική ανάνηψη στην αναίσθητη γυναίκα.

Η κυρία Τζένιφερ ήταν ζωντανή μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά αργότερα δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της. Να σημειωθεί πως ακόμη 7 άτομα τραυματίστηκαν από το ατύχημα.

Επίσης, μέχρι να κάνει έκτακτη στάση το αεροπλάνο στην Φιλαδέλφεια, οι επιβάτες φόρεσαν τις μάσκες οξυγόνου και προσευχήθηκαν να φτάσουν ζωντανοί στον προορισμό τους.Πηγή: offsite
Φώτο εξωφύλλου: kostoday
Share on Google Plus

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου